17 september 2019 | Journal

Terug van weggeweest

Surprise! Het zal eigenlijk geen verrassing zijn want stiekem kom ik toch altijd weer terug.. ;’) Afgelopen zomer heb ik flink opgeruimd en nagedacht. Mijn blog Peek Inside werd verwijderd, zo ook Love to Share. Een schone lei was waar ik behoefte aan had, bedenken of ik nog wel weer wilde bloggen en hoe ik dat dan ging vormgeven.

Een plek voor persoonlijke verhalen

Ik focuste mij voornamelijk op mijn werk, grafisch ontwerpstudio Eunoia Studio en ik wilde even rustig bedenken wat ik nu wilde gaan doen. Niet alleen qua bloggen maar ook verder. Inmiddels is het alweer september, zijn er nieuwe ontwikkelingen en begon het toch wel weer een beetje te kriebelen. Ik wilde graag wat meer persoonlijke dingen gaan delen waar Eunoia Studio niet de juiste plek voor is. Meer persoonlijke posts op Instagram die ik niet deel op Eunoia Studio. Op zoek naar een persoonlijke uitlaatklep. ;’)

Nu onder mijn eigen (waar ik ooit mee begon) ga ik weer beginnen. Een plekje waar ik mijn favorieten kan delen, een persoonlijke blog maar zonder verplichtingen. Geen druk dat er weer een nieuw recept of een nieuwe hotspot online moet. Maar wanneer ik zin heb en iets leuks te delen heb. πŸ˜‰

Wat je hier kan verwachten?

Zo nu en dan een favoriete recept (ik heb een paar oude recepten opnieuw gedeeld en er komen rond de feestdagen nog een paar aan), een leuke hotspot of reisverslag of persoonlijke hersenspinsels. Ik ben absoluut geen foodblogger of reisblogger, maar ik vind het wel leuk om mijn favorieten met jullie te delen en je zo te kunnen inspireren. Ik hou van lekker eten, fotograferen en reizen. Maar verwacht geen culinaire recepten, maar gewoon lekker simpel. Verwacht geen verre reizen of de meest exotische plekken (zeg nooit nooit natuurlijk), maar vaak gewoon in Nederland of dichterbij huis.

Geen vele categorieΓ«n maar simpel: Journal (persoonlijke hersenspinsels) / Lifestyle (leuke tips) / Travel (hotspots en reizen) / Food (favoriete recepten). Ben je op zoek naar iets specifieks dan kan je natuurlijk altijd het zoekformulier gebruiken. β€œZo nu en dan” staat centraal. πŸ˜‰ Op Instagram zal ik meer beelden delen als je dus op de hoogte wilt blijven en niets missen volg mij dan ook daar. πŸ˜‰

x Angelina

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Rachel
  1 oktober 2019 at 14:28

  Ik ben vooral benieuwd naar je verhalen en recepten offcourse! Welcome back!

  • Reageren
   Angelina
   1 oktober 2019 at 14:49

   Leuk om te horen, dank je wel meid!

  Laat een reactie achter