Life update – April 2020

Inmiddels zitten we alweer in mei… Best bizar, ondanks de gekke tijd waar we nu in zitten gaan de dagen en weken best wel snel voorbij… Ik hoop dat alles goed met jullie gaat!

De maand dat ik naar Kopenhagen zou gaan

Met mij gaat het goed, ups en downs maar die hebben we allemaal wel denk ik. ;’) Deze maand was anders dé maand dat ik naar Kopenhagen zou gaan. Aanstaande maandag zou het zo ver zijn. Ik baalde uiteraard flink.
Maar ik probeer het een beetje een positieve draai aan te geven en moet zeggen het is goed nu. Ik ben vooral dankbaar dat iedereen hier gezond is, dat wij hier in Nederland nog wel de vrijheid hebben om een blokje om te kunnen. Al mis ik mijn oma wel ontzettend, elke week ging ik naar haar toe en nu heb ik haar voor het laatst maart kunnen bezoeken. Ik hoop dat we dan ook snel goed nieuws krijgen en dat ik weer bij haar op bezoek kan in plaats van onder haar raam te zwaaien. ;’)

Overdag duik ik helemaal in mijn werk, zet ik Spotify aan (en premium dus gelukkig geen reclames die mij afleiden) en krijg ik even niets meer mee. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar voor de toffe projecten en samenwerkingen die ik mag doen. Mocht je het leuk vinden volg mij dan ook op mijn Instagram account van mijn studio voor project updates.

En natuurlijk ook heel dankbaar dat ik een tuin heb waar ik kan genieten van het zonnetje. Nu ik mijn geld van Kopenhagen tóch terug heb gekregen kan ik die ook verder gaan aanpakken. Dat had ik namelijk uitgesteld naar volgend jaar. 😉

Nieuwe plannen maken

Verder probeer ik dus vooral lekker door te werken, een rondje lopen, genieten van het heerlijke weer en weer wat dingen op te pakken. Plannen die uitgesteld waren nu toch dit jaar door te zetten zoals de tuin. Kleine veranderingen maar hopelijk met een groot verschil. 😉 Binnenkort deel ik denk ik nog wel een mini tuin make-over, leek me wel om een before & after te gaan doen.

En dan is er nog die andere droom die al jaren door mijn hoofd speelt. Alleen was er nog niet het juiste moment voor maar door deze situatie ben ik er anders naar gaan kijken. Het leek heel ver weg en ging er vanuit dat het pas volgend jaar zou worden maar wat nu toch heel dichtbij lijkt. Ik hoop hier dan ook snel meer over te kunnen delen, maar het is nog een beetje pril en hoop daar zaterdag meer over te weten. Stay tuned (flauw hè haha)!

Share on facebook
Artikel delen?

Angelina Catharina

Hi, ik ben Angelina (Catharina). Een passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.

Follow

Krijg korting bij Airbnb

Op zoek naar een verblijf? Als je via deze link boekt bij Airbnb dan krijg je 25 euro korting op je verblijf. Heb je nog geen account? Dan krijg je maar liefst 34 euro korting op je eerste reis.

Krijg korting bij Natuurhuisje

Op zoek naar een uniek verblijf in de natuur? Als je via deze link boekt bij Natuurhuisje dan krijg je 10 euro korting op je verblijf.

Gerelateerde posts

4 reacties

 1. Kan me wel voorstellen dat je baalt van Kopenhagen.. Het is ook niet niks allemaal, we krijgen behoorlijk wat te verduren vind ik. Hopelijk ook weer snel naar je oma!

  Ik ben benieuwd naar je plannen! 🙂

  1. Ja dat is ook zeker waar! Had jij ook iets op de planning wat nu helaas niet door kan gaan? Dat hoop ik ook heel erg! Onder haar raam staan is ook niet alles en al helemaal niet als ze steeds vraagt of ik echt niet naar binnen mag.. 😢
   De nieuwe plannen zijn een stapje verder en in de volgende “Life update” neem ik het hopelijk mee haha.

 2. Wat leuk dat je de tuin gaat aanpakken, daar zijn wij momenteel ook mee bezig. Eerst wordt ons schuurtje nu ook helemaal wit met een grijze border. Dan is het èèn geheel, ben benieuwd hoe het er straks uit ziet. Vanavond onze twee nieuwe fietsen opgehaald, dus nu kunnen we ook een rondje door de polder fietsen.. veel milieu bewuster 🙂

  1. Leuk! Perfecte tijd ook om daar mee aan de slag te gaan haha. Ben benieuwd! Ohh wat fijn, lekker rondje fietsen (vooral in deze tijd) is heerlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hi you!

Passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.