Inmiddels zitten we alweer in mei… Best bizar, ondanks de gekke tijd waar we nu in zitten gaan de dagen en weken best wel snel voorbij… Ik hoop dat alles goed met jullie gaat!

De maand dat ik naar Kopenhagen zou gaan

Met mij gaat het goed, ups en downs maar die hebben we allemaal wel denk ik. ;’) Deze maand was anders dรฉ maand dat ik naar Kopenhagen zou gaan. Aanstaande maandag zou het zo ver zijn. Ik baalde uiteraard flink.
Maar ik probeer het een beetje een positieve draai aan te geven en moet zeggen het is goed nu. Ik ben vooral dankbaar dat iedereen hier gezond is, dat wij hier in Nederland nog wel de vrijheid hebben om een blokje om te kunnen. Al mis ik mijn oma wel ontzettend, elke week ging ik naar haar toe en nu heb ik haar voor het laatst maart kunnen bezoeken. Ik hoop dat we dan ook snel goed nieuws krijgen en dat ik weer bij haar op bezoek kan in plaats van onder haar raam te zwaaien. ;โ€™)

Overdag duik ik helemaal in mijn werk, zet ik Spotify aan (en premium dus gelukkig geen reclames die mij afleiden) en krijg ik even niets meer mee. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar voor de toffe projecten en samenwerkingen die ik mag doen. Mocht je het leuk vinden volg mij dan ook op mijn Instagram account van mijn studio voor project updates.

En natuurlijk ook heel dankbaar dat ik een tuin heb waar ik kan genieten van het zonnetje. Nu ik mijn geld van Kopenhagen tรณch terug heb gekregen kan ik die ook verder gaan aanpakken. Dat had ik namelijk uitgesteld naar volgend jaar. ๐Ÿ˜‰

Nieuwe plannen maken

Verder probeer ik dus vooral lekker door te werken, een rondje lopen, genieten van het heerlijke weer en weer wat dingen op te pakken. Plannen die uitgesteld waren nu toch dit jaar door te zetten zoals de tuin. Kleine veranderingen maar hopelijk met een groot verschil. ๐Ÿ˜‰ Binnenkort deel ik denk ik nog wel een mini tuin make-over, leek me wel om een before & after te gaan doen.

En dan is er nog die andere droom die al jaren door mijn hoofd speelt. Alleen was er nog niet het juiste moment voor maar door deze situatie ben ik er anders naar gaan kijken. Het leek heel ver weg en ging er vanuit dat het pas volgend jaar zou worden maar wat nu toch heel dichtbij lijkt. Ik hoop hier dan ook snel meer over te kunnen delen, maar het is nog een beetje pril en hoop daar zaterdag meer over te weten. Stay tuned (flauw hรจ haha)!