Mini tuin make-over

Inmiddels woon ik bijna 3 jaar op dit plekje maar was de tuin nog niet echt aangepakt. Hier en daar een beetje opgeruimd en opgefleurd met planten en bloemen maar daar bleef het ook bij.

Omdat ik natuurlijk naar Kopenhagen zou gaan besloot ik om pas volgend jaar met de tuin aan de slag te gaan. Prioriteiten! 😉 Maar nu dat niet doorging en we veel de tijd in de tuin zouden doorbrengen was die het perfecte moment.

Before

Daar kwam nog bij dat met de harde wind de schutting aan beide kanten om waren gevallen. De ene kant hadden de buren gelukkig geregeld, alleen moesten we het zelf nog plaatsen. Daarnaast staat nog een stukje van de oude schutting met daar weer naast een mooie beschilderde schutting. 😉 Niet heel lelijk en was er inmiddels al wel aan gewend maar wilde toch wel wat anders haha.

De andere kant hebben we (al zeg ik het zelf) erg netjes 😉 dichtgemaakt met restanten van de oude schutting. Het moest toch alleen maar een stevige geraamte worden voor de afwerking.

After

Tegen de geraamte aan heb ik een bamboemat geplaatst. Ik heb gekozen voor gespleten bamboemat, die is wat steviger dan die van de buren (op de eerste/linkerfoto) en het staat veel mooier én is een stuk goedkoper.

Uiteindelijk heeft deze make-over mij weinig gekost. De schutting was natuurlijk geregeld door de buren, de andere kant hebben we met restanten in orde gemaakt. De beschilderde schutting (met de kikker) hebben we wit geverfd. En verder heb ik alleen de 3 bamboematten van 500 bij 180 cm voor €25,56 per stuk in de sale gekocht (ze zijn nu €31,95 per stuk) via Bamboo Import Europe en natuurlijk aankleding, nieuwe bloemen en planten.

De twee witte stoelen had ik al en kocht ik bij Tuinland in de aanbieding. Het tuinsetje had ik ook al en kocht ik bij Kwantum, een mooi budget setje (helaas hebben ze deze niet meer) en heb ik alleen opnieuw gelakt.

Op het wensenlijstje

Wat ik nog graag zou willen in de tuin zijn nieuwe lampjes, deze zijn van de vorige eigenaar maar lijken meer bouwlampen dan sfeerlampen haha. ;’) Maar de juiste heb ik nog niet gevonden (of te duur). En ik zou ook nog wel graag een tuinset willen zodat je ook relaxed buiten kan eten aan een tafel of werken. 😏

Share on facebook
Artikel delen?

Angelina Catharina

Hi, ik ben Angelina (Catharina). Een passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.

Follow

Krijg korting bij Airbnb

Op zoek naar een verblijf? Als je via deze link boekt bij Airbnb dan krijg je 25 euro korting op je verblijf. Heb je nog geen account? Dan krijg je maar liefst 34 euro korting op je eerste reis.

Krijg korting bij Natuurhuisje

Op zoek naar een uniek verblijf in de natuur? Als je via deze link boekt bij Natuurhuisje dan krijg je 10 euro korting op je verblijf.

Gerelateerde posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hi you!

Passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.