Life update – Mei 2020

Om heel eerlijk te zijn begon ik deze blog vorig jaar weer omdat ik wist wat er allemaal op de planning stond. Een paar dagen weg in eigen land, een maand naar Kopenhagen, naar Terschelling en wilde met mijn verjaardag naar Parijs. Eindelijk kon ik meer gaan fotograferen en delen over hetgeen wat ik graag wilde.
Maar zoals we allemaal weten heb ik alles kunnen doorstrepen (op Terschelling na waar ik als het goed is nog wel een paar dagen naartoe ga). Opeens was de blog niet meer waar ik het voor bedacht had.

Een uitlaatklep

Daardoor valt het hier soms wat stil, maar ik ga het weer helemaal proberen op te pakken. Ik heb mijn draai een beetje gevonden en deze blog is nu meer een uitlaatklep van mijn persoonlijke hersenspinsels (haha ;-)), mijn favoriete recepten (binnenkort komen er weer nieuwe recepten!) en gewoon wat mij bezighoudt.

Mag ik je voorstellen aan…

Begin van mei moest ik een belletje plegen en dat was wel het meest spannende telefoontje in tijden… Ik had namelijk contact opgenomen met een kennel met de vraag of zij nog een nestje zouden krijgen.

Op 2 mei kreeg ik bericht dat er op 1 mei 8 puppy’s waren geboren, 4 teefjes en 4 reutjes. Het was nog even spannend hoe het zou gaan lopen omdat het er zoveel waren wat natuurlijk heel bijzonder is. Een week later kreeg ik bericht dat alles goed was, de puppy’s dronken goed.

Op 29 mei was het dan zover, de puppy’s waren 4 weken oud en ik kon langskomen om te gaan kijken. Het zijn Jack Russel Terriër ruwharig en ik was natuurlijk verliefd op allemaal. We mochten allemaal een voorkeur geven omdat je niet echt op karakter kan afgaan als ze zo klein zijn. Mijn voorkeur ging uit voor deze schat.

Al jaren droom ik er van, maar omdat er nog andere dingen op de planning stonden zoals Kopenhagen en een aantal andere reizen had ik het eerst nog even uitgesteld. Nu in deze gekke tijd heb ik er nog weer goed over nagedacht en besloot ik dat het nu het juiste moment was.

Waarom ik gekozen heb voor een Jack Russel, mijn moeder en stiefvader heb ik een gladharige en daar ben ik helemaal verliefd op geworden. Een hondje die een vrij dominant karakter heeft maar ook heel leergierig is. Actief waardoor ik hem ook overal mee naartoe kan nemen en natuurlijk heel veel liefde.

Oftewel een vriendje voor het leven en nu is het aftellen, op 4 juli mag ik Dribbel aka Max komen ophalen!

Share on facebook
Artikel delen?

Angelina Catharina

Hi, ik ben Angelina (Catharina). Een passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.

Follow

Krijg korting bij Airbnb

Op zoek naar een verblijf? Als je via deze link boekt bij Airbnb dan krijg je 25 euro korting op je verblijf. Heb je nog geen account? Dan krijg je maar liefst 34 euro korting op je eerste reis.

Krijg korting bij Natuurhuisje

Op zoek naar een uniek verblijf in de natuur? Als je via deze link boekt bij Natuurhuisje dan krijg je 10 euro korting op je verblijf.

Gerelateerde posts

4 reacties

  1. Wat een schatje! Wij hebben onze hond inmiddels al een heel aantal jaartjes en nog iedere dag zijn we er ontzettend blij mee! Hele leuke foto’s ook!

  2. Wat mega leuk, wij stonden op een lijst totdat diegene opeens de prijs verdubbelde naar 1200 euro.. dat vonden we echt te gek voor een boomer. We waren aan het kijken voor een maltipoo of een cavapoo, maar daar is heel lastig aan te komen. Zeker in deze tijd.. het lijkt wel alsof opeens iedereen tijd heeft voor een hond haha! Veel plezier met dit lieve diertje!

    1. Ohh dat is wel heel apart, ik dacht dat er officieel wel richtlijnen waren wat de kosten mogen zijn.. Bizar dat diegene het gewoon verdubbeld, denk juist omdat veel mensen inderdaad een hondje nemen in deze tijd. ;’) Leuk een Cavapoo is ook een mooie hond. Ik wilde het eigenlijk altijd al maar deze tijd heeft mij wel extra aan het denken gezet en ik had geluk dat ik uitgekozen werd nadat iemand anders had afgezegd. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hi you!

Passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.