Om heel eerlijk te zijn begon ik deze blog vorig jaar weer omdat ik wist wat er allemaal op de planning stond. Een paar dagen weg in eigen land, een maand naar Kopenhagen, naar Terschelling en wilde met mijn verjaardag naar Parijs. Eindelijk kon ik meer gaan fotograferen en delen over hetgeen wat ik graag wilde.
Maar zoals we allemaal weten heb ik alles kunnen doorstrepen (op Terschelling na waar ik als het goed is nog wel een paar dagen naartoe ga). Opeens was de blog niet meer waar ik het voor bedacht had.

Een uitlaatklep

Daardoor valt het hier soms wat stil, maar ik ga het weer helemaal proberen op te pakken. Ik heb mijn draai een beetje gevonden en deze blog is nu meer een uitlaatklep van mijn persoonlijke hersenspinsels (haha ;-)), mijn favoriete recepten (binnenkort komen er weer nieuwe recepten!) en gewoon wat mij bezighoudt.

Mag ik je voorstellen aan…

Begin van mei moest ik een belletje plegen en dat was wel het meest spannende telefoontje in tijden… Ik had namelijk contact opgenomen met een kennel met de vraag of zij nog een nestje zouden krijgen.

Op 2 mei kreeg ik bericht dat er op 1 mei 8 puppy’s waren geboren, 4 teefjes en 4 reutjes. Het was nog even spannend hoe het zou gaan lopen omdat het er zoveel waren wat natuurlijk heel bijzonder is. Een week later kreeg ik bericht dat alles goed was, de puppy’s dronken goed.

Op 29 mei was het dan zover, de puppy’s waren 4 weken oud en ik kon langskomen om te gaan kijken. Het zijn Jack Russel Terriër ruwharig en ik was natuurlijk verliefd op allemaal. We mochten allemaal een voorkeur geven omdat je niet echt op karakter kan afgaan als ze zo klein zijn. Mijn voorkeur ging uit voor deze schat.

Al jaren droom ik er van, maar omdat er nog andere dingen op de planning stonden zoals Kopenhagen en een aantal andere reizen had ik het eerst nog even uitgesteld. Nu in deze gekke tijd heb ik er nog weer goed over nagedacht en besloot ik dat het nu het juiste moment was.

Waarom ik gekozen heb voor een Jack Russel, mijn moeder en stiefvader heb ik een gladharige en daar ben ik helemaal verliefd op geworden. Een hondje die een vrij dominant karakter heeft maar ook heel leergierig is. Actief waardoor ik hem ook overal mee naartoe kan nemen en natuurlijk heel veel liefde.

Oftewel een vriendje voor het leven en nu is het aftellen, op 4 juli mag ik Dribbel aka Max komen ophalen!