Life update – Juni 2020

En toen liep deze maand net even anders en verschenen er helemaal geen blogs haha. Gelukkig niks ernstigs maar gewoon lekker druk met toffe projecten, ging ik een paar dagen naar Terschelling én kwam Max een weekje eerder dan gepland.

Life update – Juni 2020 (paar dagen Terschelling en Max kwam eerder…) - Angelina Catharina

In juni ging ik nog een paar dagen naar Terschelling. Heerlijk even uitwaaien op mijn favoriete eiland. Het was eerst een beetje bewolkt maar later prachtig weer! Natuurlijk weer veel te kort en hoop eind dit jaar nog weer een paar dagen mét Max terug te gaan.

Life update – Juni 2020 (paar dagen Terschelling en Max kwam eerder…) - Angelina Catharina

Terwijl ik aan het werk was lag Semmy ook lekker te genieten van het prachtige weer. Ik heb onlangs toch een tuinsetje gekocht (zal ik binnenkort even delen) en met de parasol op kon ik eindelijk buiten werken.

En verrassing! Max kwam een weekje eerder dan gepland. Ik zou hem een week later ophalen omdat ik geen vervoer had om hem op te halen, maar de fokker waar hij vandaan komt waren zo geweldig om hem te brengen omdat hij anders alleen achter zou blijven.

Het was een vrij intensieve week en leefde ik meer buiten dan binnen haha. Het is een echte dondersteen. Gek op spelen, lekker naar buiten, soms hyperactief, enthousiast naar alles en iedereen, bijt graag in alles én iedereen (daar wordt aan gewerkt haha). De afgelopen nachten gaat ontzettend goed, slaapt hij tot half 6 en kan ik zelf ook even een beetje bijtanken. 😉

Share on facebook
Artikel delen?

Angelina Catharina

Hi, ik ben Angelina (Catharina). Een passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.

Follow

Krijg korting bij Airbnb

Op zoek naar een verblijf? Als je via deze link boekt bij Airbnb dan krijg je 25 euro korting op je verblijf. Heb je nog geen account? Dan krijg je maar liefst 34 euro korting op je eerste reis.

Krijg korting bij Natuurhuisje

Op zoek naar een uniek verblijf in de natuur? Als je via deze link boekt bij Natuurhuisje dan krijg je 10 euro korting op je verblijf.

Gerelateerde posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hi you!

Passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.