Retroprints via Fotofabriek

Altijd wanneer ik weg ben geweest, vakantie, weekendje of een dag. Overal waar ik foto’s van maak laat ik vervolgens afdrukken. Meestal op vierkant formaat zodat ik ze aan een rek in de gang kan hangen (die hangt inmiddels ook aardig vol haha).

Toen ik dan ook benaderd werd door de Fotofabriek of ik het misschien leuk zou vinden om een set Retroprints te proberen was ik gelijk enthousiast. Nu met Max en een paar dagen naar Terschelling zou ik wel weer nieuwe foto’s willen bestellen. 😉 Het kwam dan ook op het juiste moment.

De Retroprints hebben een afmeting van 10,2 x 12,7 cm met de look van een vintage polaroid. De achterkant heeft een zwart vlak waar je eventueel iets op kan schrijven, of op het frame aan de voorkant. Bijvoorbeeld een naam, plek of datum van de foto.

De prijs voor een setje van 8 foto’s is €4,99 een stuk goedkoper dan een polaroid camera. Hoe leuk dat ook is, ik weet dat ik toch sneller mijn telefoon of camera zal pakken en dan is het extra leuk om een zelfde soort effect te krijgen.

Niet alleen foto afdrukken, maar je kan ook een fotoboek maken, leuke cadeaus (bijvoorbeeld een fotopuzzel), wanddecoraties of kaarten en nog zoveel meer kan je terecht bij Fotofabriek. Alles met een persoonlijke touch door je eigen foto toe te voegen!

Max was ook erg enthousiast over de foto’s! 😉

Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen en/of affiliate links. Al deze producten zijn met zorg uitgezocht en alleen waar ik 100% achtersta. De link maakt het makkelijker voor jou om direct bij het product te komen. Klik hier voor meer informatie over affiliate en samenwerkingen.
Share on facebook
Artikel delen?

Angelina Catharina

Hi, ik ben Angelina (Catharina). Een passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.

Follow

Krijg korting bij Airbnb

Op zoek naar een verblijf? Als je via deze link boekt bij Airbnb dan krijg je 25 euro korting op je verblijf. Heb je nog geen account? Dan krijg je maar liefst 34 euro korting op je eerste reis.

Krijg korting bij Natuurhuisje

Op zoek naar een uniek verblijf in de natuur? Als je via deze link boekt bij Natuurhuisje dan krijg je 10 euro korting op je verblijf.

Gerelateerde posts

4 reacties

  1. Wat een leuke manier van foto’s laten drukken. Ze zijn ook heel leuk om aan een rek te hangen met knijpertjes. Echt leuk

    1. Ja leuk hè! Ik heb ze zelf inderdaad ook aan een rek, maar ook leuk om aan een lijntje aan de muur of bij de kast langs met knijpertjes. Ze mogen in ieder geval in het zicht want foto’s zijn altijd leuk. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hi you!

Passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.