Retroprints via Fotofabriek - Angelina Catharina

Retroprints via Fotofabriek

Altijd wanneer ik weg ben geweest, vakantie, weekendje of een dag. Overal waar ik foto’s van maak laat ik vervolgens afdrukken. Meestal op vierkant formaat zodat ik ze aan een rek in de gang kan hangen (die hangt inmiddels ook aardig vol haha).

Toen ik dan ook benaderd werd door de Fotofabriek of ik het misschien leuk zou vinden om een set Retroprints te proberen was ik gelijk enthousiast. Nu met Max en een paar dagen naar Terschelling zou ik wel weer nieuwe foto’s willen bestellen. πŸ˜‰ Het kwam dan ook op het juiste moment.

De Retroprints hebben een afmeting van 10,2 x 12,7 cm met de look van een vintage polaroid. De achterkant heeft een zwart vlak waar je eventueel iets op kan schrijven, of op het frame aan de voorkant. Bijvoorbeeld een naam, plek of datum van de foto.

De prijs voor een setje van 8 foto’s is €4,99 een stuk goedkoper dan een polaroid camera. Hoe leuk dat ook is, ik weet dat ik toch sneller mijn telefoon of camera zal pakken en dan is het extra leuk om een zelfde soort effect te krijgen.

Retroprints via Fotofabriek - https://www.angelinacatharina.nl/wp-content/uploads/2022/12/IMG_9613-3-scaled-1.jpg Catharina

Niet alleen foto afdrukken, maar je kan ook een fotoboek maken, leuke cadeaus (bijvoorbeeld een fotopuzzel), wanddecoraties of kaarten en nog zoveel meer kan je terecht bij Fotofabriek. Alles met een persoonlijke touch door je eigen foto toe te voegen!

Max was ook erg enthousiast over de foto’s! πŸ˜‰

Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen en/of affiliate links. Al deze producten zijn met zorg uitgezocht en alleen waar ik 100% achtersta. De link maakt het makkelijker voor jou om direct bij het product te komen. Klik hier voor meer informatie over affiliate en samenwerkingen.

Dit vind je misschien ook leuk: