6x leuke Airbnb’s in Nederland waar de hond welkom is

Nu ik een hondje heb kijk ik anders naar een plek maar ben ik vooral ook op zoek naar leuke huisjes waar ook een hond welkom is. Op Airbnb heb je zoveel leuke huisjes én waar een hond welkom is. Vandaag deel ik 6 die ik ben tegengekomen in Nederland.

1. Tiny House aan het water, Vinkeveen (Utrecht)

In Vinkeveen vind je dit schattige huisje. Klein maar fijn. Je kan naar een nabijgelegen strandje, je hebt een mooie tuin aan het water waar ook een kayak en SUP boards liggen die je gratis mag gebruiken.

2. Maja’s Hideaway midden in het bos, Lieren, (Gelderland)

Diep in het bos op de Veluwe vind je dit leuke huisje. Er is wifi maar geen tv, geniet van de natuur en elkaar. Mooie plek als je er van houdt om in alles rust te mediteren en yoga.

3. Threehouse Studio landgoed Dennenholt, Vierhouten (Gelderland)

Een prachtig ingericht threehouse studio op het natuurterrein van landgoed Dennenholt. Voor de echte natuurliefhebber en pas op voor de wilde zwijnen, herten/reeën die voorbij kunnen komen lopen.

4. Forest Cabin midden in het Robbenoordbos, Slootdorp (Noord-Holland)

Deze schattige cabin vind je middenin het Robbenoordbos. Een echte tiny house die ze zelf hebben ontworpen en gebouwd. Leuk; in september hebben ze yogasessies in de buitenlucht waar je aan mee kan doen.

5. Boomhut met uitzicht over het Achterhoekse coulissen landschap, Haarlo (Gelderland)

Ik heb altijd al eens in een boomhut willen slapen. Dat lijkt me zo tof! Deze boomhut heeft een prachtig uitzicht, een vuurplek, je bed in een bedstede. De hond moet overigens wel in overleg en aangelijnd in verband met het lopslopend pluimvee. 😉

6. Pipowagen in het bos, Groesbeek (Gelderland)

Hoe leuk is deze pipowagen? Uniek en volledige vrijheid verscholen in het bos. Er is ook een eigen vuurplaats waar je gezellige de avonden mee kan afsluiten. 

Share on facebook
Artikel delen?

Angelina Catharina

Hi, ik ben Angelina (Catharina). Een passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.

Follow

Krijg korting bij Airbnb

Op zoek naar een verblijf? Als je via deze link boekt bij Airbnb dan krijg je 25 euro korting op je verblijf. Heb je nog geen account? Dan krijg je maar liefst 34 euro korting op je eerste reis.

Krijg korting bij Natuurhuisje

Op zoek naar een uniek verblijf in de natuur? Als je via deze link boekt bij Natuurhuisje dan krijg je 10 euro korting op je verblijf.

Gerelateerde posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hi you!

Passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.