Life update - Juli 2020

Life update – Juli 2020

Dit was weer zo’n maand die voorbij is gevlogen. Ik had heel wat ideetjes om over te gaan bloggen maar dat is er voor de veranderingen weer eens niet van gekomen haha.. ;’) Weinig foto’s gemaakt, maar wel heel veel van Max natuurlijk. Wees gerust ik heb er een paar uitgezocht! πŸ˜‰

Voor het eerst op de fiets met Max Γ©n voor het eerst op een terrasje. Voor mij was het ook al maanden geleden sinds jeweetwel.. Max vond uiteindelijk zijn rust haha.

Life update - Juli 2020
Life update - Juli 2020

Er moest natuurlijk ook even geposeerd worden. Bij een prachtige bloementuin waar ik ook gelijk de glazen lensball testte. Deze kreeg ik een tijdje geleden van mijn stiefvader en geeft zo’n tof effect. Het is nog even zoeken en ik wil het nog een keer op het strand proberen. Tip: als je zoekt op Pinterest op “photography lensball” dan vind je hele toffe voorbeelden.

Met Max gaat het steeds beter. Het is nog een kleine piranha zoals ik het noem haha, maar dat is vaak een teken dat hij moe is, zich verveeld, naar buiten moet of gewoon spelenderwijs. Hij kan het vaak volhouden tot half 6 in de ochtend en wil daarna ook nog wel slapen. Lopen gaat de ene keer beter dan de andere keer, hij is vooral snel afgeleid door alles en iedereen. Altijd enthousiast naar ook alles en iedereen en is absoluut niet bang aangelegd.

Life update - Juli 2020

Ik had ook weer eens besloten om een HelloFresh box te bestellen. Het is zo heerlijk om alleen maar te kiezen wat je kan gaan eten, niet meer naar de winkel te hoeven en vooral het niet zelf te hoeven bedenken.

Leuk: ik mag 3 gratis boxen weggegeven aan vrienden. Zou jij dit willen laat dan even een reactie achter dan neem ik contact met je op!

Liever korting? Via deze link krijg je €20,- korting op een eerste box.

De soep serveerde ik in deze prachtige kom van Marjoke de Heer. Deze kreeg ik cadeau voor het maken van haar webshop die onlangs werd gelanceerd. Neem zeker een kijkje!!

Life update - Juli 2020

Het bewijs dat Max het echt leuk vindt op de fiets. Zodra de fiets buiten staat springt hij erbij omhoog en als het te lang duurt begint hij te piepen. πŸ˜‰ Ben zo blij dat dit een groot succes is. Ik had namelijk ook een draagzak maar dat vind hij helemaal niks. ;’)

Mocht iemand trouwens interesse hebben, deze doe ik nu weg. Hij is 2 keer gebruikt maar echt max 10 minuten haha. Het is de 4LazyLegs Draagzak in het grijs voor honden tot 7kg. Bij interesse laat even een reactie achter dan neem ik contact met je op of stuur een mailtje.

Dit vind je misschien ook leuk:

Deze website gaat officieel offline vanaf 10 oktober 2023.

Sla nog gauw jouw favoriete adresjesΒ of recepten op! πŸ˜‰

Mocht je mij willen blijven volgen, dan kan dat via mijn Instagram account. Hopelijk zie ik je daar!

Vee liefs en bedankt voor het lezen van mijn blogs!

Volg mij op Instagram

@angelina.catharina