Life update – Juli 2020

Dit was weer zo’n maand die voorbij is gevlogen. Ik had heel wat ideetjes om over te gaan bloggen maar dat is er voor de veranderingen weer eens niet van gekomen haha.. ;’) Weinig foto’s gemaakt, maar wel heel veel van Max natuurlijk. Wees gerust ik heb er een paar uitgezocht! 😉

Voor het eerst op de fiets met Max én voor het eerst op een terrasje. Voor mij was het ook al maanden geleden sinds jeweetwel.. Max vond uiteindelijk zijn rust haha.

Er moest natuurlijk ook even geposeerd worden. Bij een prachtige bloementuin waar ik ook gelijk de glazen lensball testte. Deze kreeg ik een tijdje geleden van mijn stiefvader en geeft zo’n tof effect. Het is nog even zoeken en ik wil het nog een keer op het strand proberen. Tip: als je zoekt op Pinterest op “photography lensball” dan vind je hele toffe voorbeelden.

Met Max gaat het steeds beter. Het is nog een kleine piranha zoals ik het noem haha, maar dat is vaak een teken dat hij moe is, zich verveeld, naar buiten moet of gewoon spelenderwijs. Hij kan het vaak volhouden tot half 6 in de ochtend en wil daarna ook nog wel slapen. Lopen gaat de ene keer beter dan de andere keer, hij is vooral snel afgeleid door alles en iedereen. Altijd enthousiast naar ook alles en iedereen en is absoluut niet bang aangelegd.

Ik had ook weer eens besloten om een HelloFresh box te bestellen. Het is zo heerlijk om alleen maar te kiezen wat je kan gaan eten, niet meer naar de winkel te hoeven en vooral het niet zelf te hoeven bedenken.

Leuk: ik mag 3 gratis boxen weggegeven aan vrienden. Zou jij dit willen laat dan even een reactie achter dan neem ik contact met je op!

Liever korting? Via deze link krijg je €20,- korting op een eerste box.

De soep serveerde ik in deze prachtige kom van Marjoke de Heer. Deze kreeg ik cadeau voor het maken van haar webshop die onlangs werd gelanceerd. Neem zeker een kijkje!!

Het bewijs dat Max het echt leuk vindt op de fiets. Zodra de fiets buiten staat springt hij erbij omhoog en als het te lang duurt begint hij te piepen. 😉 Ben zo blij dat dit een groot succes is. Ik had namelijk ook een draagzak maar dat vind hij helemaal niks. ;’)

Mocht iemand trouwens interesse hebben, deze doe ik nu weg. Hij is 2 keer gebruikt maar echt max 10 minuten haha. Het is de 4LazyLegs Draagzak in het grijs voor honden tot 7kg. Bij interesse laat even een reactie achter dan neem ik contact met je op of stuur een mailtje.

Share on facebook
Artikel delen?

Angelina Catharina

Hi, ik ben Angelina (Catharina). Een passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.

Follow

Krijg korting bij Airbnb

Op zoek naar een verblijf? Als je via deze link boekt bij Airbnb dan krijg je 25 euro korting op je verblijf. Heb je nog geen account? Dan krijg je maar liefst 34 euro korting op je eerste reis.

Krijg korting bij Natuurhuisje

Op zoek naar een uniek verblijf in de natuur? Als je via deze link boekt bij Natuurhuisje dan krijg je 10 euro korting op je verblijf.

Gerelateerde posts

8 reacties

  1. Leuke post! Na het lezen ben ik nu helemaal geïntrigeerd door die photography lensball. Ik ga meteen even een online speurtochtje doen. Is zo’n hello fresh box ook geschikt voor in je eentje? Ik heb het nog nooit geprobeerd maar ben er best nieuwsgierig naar, vooral met het oog op het najaar waarbij ik verwacht weer minder naar de supermarkt te gaan.

    1. Ah leuk! Als je via Google zoekt vind je ze wel, ik weet helaas niet waar die van mij vandaan komt.. ;’) En HelloFresh kan ook zeker voor 1 persoon, ik heb zelf voor het eerst voor 1 persoon besteld en beviel goed. Er zijn altijd wel een paar producten waar je wat van overhoudt. Wat ik ook wel eens doe is voor 2 personen bestellen en dan 3 dagen dan heb je voor 6 dagen eten. 😉

  2. Wat een lieverd zeg, ik vind vooral de nachten vermoeiend. Ik ben in ieder geval blij dat ik drie weken vakantie heb genomen, dat heb ik echt nodig. Nu slaap ik al 4 nachten op de vloer (zonder luchtbed of matras haha) in mn dekbed gerold voor zijn bench. Laten janken was geen optie, in onze slaapkamer vind ik geen optie, dus we wilden het proberen in de woonkamer, maar daar was onze Ollie het niet mee eens. Ik heb ook een fietsmand gekocht, maar die zit achterop. Stoer zwart ding, maar deze is ook wel erg leuk! Wat mega fijn dat die al enthousiast wordt wanneer je naar de fiets loopt haha. Veel plezier met dit super leuke hondje.

    1. Ah ja dat snap ik! Heftig haha, laten janken is inderdaad ook geen optie… ik heb hem bij mij op slaapkamer. Eerder ging het wel goed toen ik hem in de kamer had, maar opeens niet meer. Nu slaapt hij de hele nacht van ongeveer 22.30 tot 6/7 uur in de ochtend. Kost gewoon tijd, maar het komt allemaal goed. Hoop dat je snel weer in je eigen bed kan slapen, misschien anders op de gang als dat kan voor de slaapkamer?
      Zo leuk een fietsmand, maakt het vervoer even wat makkelijker haha. Vind het zelf wel leuk om hem te kunnen zien daarom heb ik het voorop gedaan. Hoop dat Ollie het ook leuk gaat vinden! Jullie ook veel plezier van Ollie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi you!

Passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.