Eerste nachtje weg met Max…

Bepakt en bezakt stapten mijn moeder en ik op de fiets

Max voor op de fiets in zijn mandje, Bono achter op de fiets bij mijn moeder, rugtas op de rug, reisbench achterop de fiets, fietstassen gevuld met onder andere een mandje voor Bono en lekkers. Op weg naar Zeegse, een dik 35 km verderop voor een eerste nachtje weg met Max.

Voor mijn verjaardag werd ik verrast met een weekendje Zeegse. Oké, het is even wat anders dan de geplande verjaardagsweekend naar Parijs maar zeker niet minder leuk. 😉

Bij Glimmen maakten we een pitstop

Wij een heerlijk kopje koffie en beide hondjes een lekker botje met water. Daarna vervolgden we een mooie weg met heel veel groen richting het Fletcher Hotel De Zeegser Duinen waar honden van harte welkom zijn. Waar honden eerder worden verzorgd dan hun baasjes. 😉

We namen eerst plaats op het terras in het zonnetje. Een drankje met een heerlijke tomatensoep en Thaise currysoep. Daarna gingen we naar de hotelkamer waar beide hondjes even de ogen dichtdeden en wij ook even konden rusten.

Toen ze weer wakker waren gingen we aan de wandel. Door het bos en langs het oude vakantiehuisjes waar de familie jaren kwam. Mam en Bono gingen even een kijkje nemen en Max bleef braaf wachten tot ze weer terugkwamen.

Max en Bono gaan zo goed samen tijdens het wandelen. Dit hadden we alleen maar durven dromen. Bono is inmiddels 15 jaar en best wel fel tegen andere honden maar met Max gaat het zo goed en eigenlijk met alle honden steeds beter.

Eerste keer uit eten

Tegen de avond gingen we naar Grand Café Het Witte Huis, op de gok en gelukkig was er nog plaats. Dat was best gek om weer uit eten te gaan sinds een gekke coronavirus zijn intrede deed. Het was heerlijk, nothing fancy, maar gewoon weer eens uit eten te gaan. Bono was heel voorbeeldig, Max was eerst vooral nieuwsgierig naar twee andere hondjes, maar uiteindelijk wilde hij bij mij op schoot en ging hij slapen. Tijdens het eten verplaatste hij zich naar onder de tafel.

De nacht ging top en Max sliep net als thuis de hele nacht door. De ochtend deden we het eens anders en lieten we het ontbijt op de kamer brengen, wel zo makkelijk met twee honden. 😉 Een standaard ontbijt gemixt met een gezond ontbijt met hummus, avocado, een eitje, verse jus, koffie en thee.

Max wilde liever wandelen

De middag wilden we eerst nog even op de fiets stappen maar Max had daar geen zin in en wilde niet ophouden met in zijn mandje te bijten. Ja het gaat natuurlijk altijd 100% goed dus we besloten maar terug te gaan en over de heide te lopen. Daar was meneer het duidelijk meer mee eens.

We pakten nog een terrasje en stapten in de middag weer op de fiets om in Groningen het weekendje af te sluiten met een heerlijke latte met carrotcake. Het was een heerlijk weekend en trots op beide hondjes, het eerste nachtje weg met Max, volgende keer Terschelling. 😉

Share on facebook
Artikel delen?

Angelina Catharina

Hi, ik ben Angelina (Catharina). Een passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.

Follow

Krijg korting bij Airbnb

Op zoek naar een verblijf? Als je via deze link boekt bij Airbnb dan krijg je 25 euro korting op je verblijf. Heb je nog geen account? Dan krijg je maar liefst 34 euro korting op je eerste reis.

Krijg korting bij Natuurhuisje

Op zoek naar een uniek verblijf in de natuur? Als je via deze link boekt bij Natuurhuisje dan krijg je 10 euro korting op je verblijf.

Gerelateerde posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi you!

Passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.