Life update – Augustus 2020

Het was een rustige maar warme maand. Het werk was rustig wat meestal wel wat zo is tijdens de zomer. Deze keer vond ik het niet erg haha, Max kreeg zo volledig mijn aandacht wat natuurlijk erg belangrijk én veel tijd kost.

Max doet het ontzettend goed. Hij is nog wel eens bijterig en het lopen gaat nog niet altijd even soepel. Op de een of andere manier wil hij zijn tuigje niet om, als die eenmaal om is is het klaar. Lopen gaat met veel snuffelen, zitten, rondkijken en weer lopen. 😉 En natuurlijk is alles en iedereen ontzettend interessant.

Het is echt een pup. Maar verder zo’n gemakkelijk hondje. Hij was snel zindelijk en heeft op een paar plasjes in huis (meer mijn fout want te laat) na nog nooit iets in huis gedaan. Hij is wel gek op plinten (gelukkig de laatste tijd steeds niet meer *even afkloppen*) en de tafelpoot.

Op Instagram kwam ik Pawness tegen. Pawness is alles voor je hond, stijlvol en met respect voor de natuur. Ze hebben vegan halsbanden en riemen, vegan leren poepzakjes, maar ook plaids en prachtige voerbakjes. Ik kocht de Hugo’s blend NO. 1 spray. Natuurlijk en een heerlijke frisse geur. Ideaal om Max zijn haartjes frisse pepermuntgeur te houden zonder hem te hoeven douchen want daar is hij niet zo gek op. 😉

Ze hebben ook 100% natuurlijke en gezonde hondensnacks in een geweldig leuk doosje. vegetarisch, vrij van conserveringsmiddelen en ze zien er zo lekker uit dat je ze zelf wel wilt opeten. 😉 Ze doen mij denken aan van die zandkoekjes. Max vond ze heerlijk!

Naast dat alles vegan en duurzaam is doneren ze ook nog 10% van de winst aan een goed hondendoel. Elk half jaar selecteren ze een nieuw goed doel.

Een supersimpel recept met ingrediënten die ik nog had en omdat het veel te warm was om echt te koken. 😉 Klik hier voor het recept van deze noedelsalade met avocado en makreel. En natuurlijk nog even een selfie met Max. 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.