Life update – September 2020

Bij deze maak ik mijn excuses voor de vele Max foto’s… Ik realiseer mij dat ik mijn camera amper aanraak en veel tussendoor foto’s van Max maak haha. ;’)

Een trots momentje en vooral HEEL blij dat ik eindelijk de tuin weer helemaal onkruid vrij had gemaakt. Het was erg, ruim 30cm hoog erg, haha. Dat ik inmiddels weer helemaal overnieuw kan beginnen vergeten we maar even…
En we gingen weer gezellig aan de wandel met Bono en Max.

Max was weer afgeleid door een fietser aan de overkant. 😉 Het is zo heerlijk om de dag weer te kunnen beginnen met een wandeling. En Semmy die is er natuurlijk ook nog gezellig bij. Die heeft inmiddels een nieuw plekje gevonden. 😉

Even een mini shoot met Max. 😉
En ik vierde mijn 30ste verjaardag. Klein maar gezellig en het was heerlijk weer zodat we lekker buiten konden zitten met lekker eten en wijntjes. Het was dan wel geen wijntje op een terras in Parijs, maar ach dat zien we volgend jaar wel weer. ;’)

Max wilde wel even poseren voor de foto. 😉 En natuurlijk wordt hij nog elke dag verwend, deze keer was het tijd voor een nieuwe kussen. Zo fluffy dat je er bijna zelf in wilt gaan liggen.

Share on facebook
Artikel delen?

Angelina Catharina

Hi, ik ben Angelina (Catharina). Een passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.

Follow

Krijg korting bij Airbnb

Op zoek naar een verblijf? Als je via deze link boekt bij Airbnb dan krijg je 25 euro korting op je verblijf. Heb je nog geen account? Dan krijg je maar liefst 34 euro korting op je eerste reis.

Krijg korting bij Natuurhuisje

Op zoek naar een uniek verblijf in de natuur? Als je via deze link boekt bij Natuurhuisje dan krijg je 10 euro korting op je verblijf.

Gerelateerde posts

2 reacties

  1. hihi wat een lieverd, ik wist niet dat ik zoveel van een hondje kon houden.. echt wij zijn ook zo blij met Ollie! Nog gefeliciteerd 🙂 en op nog vele gezonde en liefdevolle jaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hi you!

Passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.