Een maand die zo rustig begon en zo roerig en verdrietig eindigde.

Voor wie mij niet volgt op Instagram of het gemist heeft. Eind oktober overleed mijn allerliefste oma in haar slaap. We hebben vaak aan haar ziektebed gezeten en afscheid genomen, maar elke keer vond ze weer de krachten en kwam ze er weer bovenop. 96 jaar en ze genoot nog volop van het leven en van ons.

Een bijzondere sterke vrouw, altijd opgewekt, dankbaar, vrolijk en optimistisch. Het is eigenlijk niet in woorden uit te leggen hoe bijzonder zij was. Maar nu op het moment dat niemand het verwachtte is ze in haar slaap heengegaan, precies zoals zij wilde. ❤️

Dit stukje deelde ik op Instagram:

Life update – Oktober 2020 - Angelina Catharina

Optimistisch tot het laatste
Niet moeilijk maken voor je naasten
Wij waren jouw lust en je leven
Maar er is geen tijd meer gegeven
Jij streed vol moed en kracht
Allerliefste oma, rust nu maar zacht