Life update – Oktober 2020 - Angelina Catharina

Life update – Oktober 2020

Een maand die zo rustig begon en zo roerig en verdrietig eindigde.

Voor wie mij niet volgt op Instagram of het gemist heeft. Eind oktober overleed mijn allerliefste oma in haar slaap. We hebben vaak aan haar ziektebed gezeten en afscheid genomen, maar elke keer vond ze weer de krachten en kwam ze er weer bovenop. 96 jaar en ze genoot nog volop van het leven en van ons.

Een bijzondere sterke vrouw, altijd opgewekt, dankbaar, vrolijk en optimistisch. Het is eigenlijk niet in woorden uit te leggen hoe bijzonder zij was. Maar nu op het moment dat niemand het verwachtte is ze in haar slaap heengegaan, precies zoals zij wilde. ❤️

Dit stukje deelde ik op Instagram:

Life update – Oktober 2020 - Angelina Catharina

Optimistisch tot het laatste.
Niet moeilijk maken voor je naasten.
Wij waren jouw lust en je leven.
Maar er is geen tijd meer gegeven.
Jij streed vol moed en kracht.

Allerliefste oma, rust nu maar zacht.

Dit vind je misschien ook leuk: