Life update – Oktober 2020

Een maand die zo rustig begon en zo roerig en verdrietig eindigde.

Voor wie mij niet volgt op Instagram of het gemist heeft. Eind oktober overleed mijn allerliefste oma in haar slaap. We hebben vaak aan haar ziektebed gezeten en afscheid genomen, maar elke keer vond ze weer de krachten en kwam ze er weer bovenop. 96 jaar en ze genoot nog volop van het leven en van ons.

Een bijzondere sterke vrouw, altijd opgewekt, dankbaar, vrolijk en optimistisch. Het is eigenlijk niet in woorden uit te leggen hoe bijzonder zij was. Maar nu op het moment dat niemand het verwachtte is ze in haar slaap heengegaan, precies zoals zij wilde. ❤️

Dit stukje deelde ik op Instagram:

Life update – Oktober 2020 - Angelina Catharina

Optimistisch tot het laatste.
Niet moeilijk maken voor je naasten.
Wij waren jouw lust en je leven.
Maar er is geen tijd meer gegeven.
Jij streed vol moed en kracht.

Allerliefste oma, rust nu maar zacht.

Share on facebook
Artikel delen?

Angelina Catharina

Hi, ik ben Angelina (Catharina). Een passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.

Follow

Krijg korting bij Airbnb

Op zoek naar een verblijf? Als je via deze link boekt bij Airbnb dan krijg je 25 euro korting op je verblijf. Heb je nog geen account? Dan krijg je maar liefst 34 euro korting op je eerste reis.

Krijg korting bij Natuurhuisje

Op zoek naar een uniek verblijf in de natuur? Als je via deze link boekt bij Natuurhuisje dan krijg je 10 euro korting op je verblijf.

Gerelateerde posts

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hi you!

Passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.