Life update – Januari 2021

Allereerst welkom op mijn vernieuwde blog! Het werd tijd voor iets nieuws in de hoop mijzelf te motiveren om weer te gaan bloggen. ๐Ÿ˜‰ Ook al beleven we niet zoveel in deze tijden en daar wil ik verandering in brengen. Dat begon met mijn blog te vernieuwen met een nieuw ontwerp. Nu eerst nog even terugblikken op vorige maand!

Ohh wat was het een prachtige maar koude ochtend. Heerlijk om zo de dag en week te beginnen! Max was ook heel enthousiast, hij wordt helemaal hyper van de sneeuw en ijzel al lag er toen nog niet zoveel.

Hoe lief! Nooit gedacht maar wel gehoopt dat het tussen twee zo goed zou gaan. Natuurlijk heeft Max regelmatig een gekke bui waarin die Bono helemaal gek maakt, maar Bono is zo geduldig met hem.

Op de rechterfoto zat hij nog heel braaf te wachten bij de dierenarts voor een ingreep. Daarna was hij de meest rustige hond. Inmiddels is hij weer helemaal de oude. ๐Ÿ˜‰

Deze maand bestond weer uit veel Max foto’s รฉn sneeuw. Nu opmaken voor weer koude dagen… Ik vind het stiekem weer mooi geweest, we hebben kou en sneeuw gehad. Ik ben blij en klaar voor de zomer! ๐Ÿ˜‰

Share on facebook
Artikel delen?

Angelina Catharina

Hi, ik ben Angelina (Catharina). Een passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.

Follow

Krijg korting bij Airbnb

Op zoek naar een verblijf? Als je via deze link boekt bij Airbnb dan krijg je 25 euro korting op je verblijf. Heb je nog geen account? Dan krijg je maar liefst 34 euro korting op je eerste reis.

Krijg korting bij Natuurhuisje

Op zoek naar een uniek verblijf in de natuur? Als je via deze link boekt bij Natuurhuisje dan krijg je 10 euro korting op je verblijf.

Gerelateerde posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hi you!

Passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.