Life update – Februari 2021

Oké, ik moet echt iets gaan doen met mijn vrije tijd want de foto’s zijn erg eentonig haha. ;’) Dat gezegd hebbende, deze maand ga ik lekker een paar dagen weg naar Makkum. Nog nooit geweest dus ik ben erg benieuwd, tips zijn welkom!

Wij waren blij dat er toch nog sneeuw viel. Max wordt er helemaal enthousiast van en duikt er graag in of ‘vangt’ de sneeuwballen. 😉

Life update – Februari 2021 - Angelina Catharina

En toen was daar prachtige winterweekend. Iedereen genoot van het zonnetje, elkaar én natuurlijk het ijs. Mij niet gezien op schaatsen, hoe graag ik zou willen durf ik het niet aan. Uiteraard nog wel even met Max die de mensen om hem heen veel interessanter vond dan het ijs zelf. 😉

Maar oh al die blije gezichten, even de corona hélemaal vergeten en alleen maar genieten. Daar waren we wel aan toe!

Life update – Februari 2021 - Angelina Catharina

Toen was daar het moment. Max is voor het eerst geplukt. Ohoh wat moest ik toch ontzettend wennen. Al zijn wilde haartjes weg en hij leek een stuk groter. Maar zijn prachtige oogjes waren in ieder geval wel weer goed zichtbaar. ;’) En ach het groeit wel weer aan, over ongeveer 6 maanden mag hij alweer heen dus ik ben benieuwd hoe snel het gaat. 😉

Share on facebook
Artikel delen?

Angelina Catharina

Hi, ik ben Angelina (Catharina). Een passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.

Follow

Krijg korting bij Airbnb

Op zoek naar een verblijf? Als je via deze link boekt bij Airbnb dan krijg je 25 euro korting op je verblijf. Heb je nog geen account? Dan krijg je maar liefst 34 euro korting op je eerste reis.

Krijg korting bij Natuurhuisje

Op zoek naar een uniek verblijf in de natuur? Als je via deze link boekt bij Natuurhuisje dan krijg je 10 euro korting op je verblijf.

Gerelateerde posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hi you!

Passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.