Met de hond naar Beach Resort Makkum

Eind vorige maand had ik opeens erg de behoefte om er even een midweekje tussenuit te gaan. Voor Max was het ook nog te weinig gebeurd en daar moet hij natuurlijk ook aan wennen. We besloten daarom eerst wat dichterbij huis te blijven door naar Makkum in Friesland te gaan.

Over Beach Resort Makkum

Het park ligt direct aan het strand en het IJsselmeer met vele sport en recreatiemogelijkheden. Bijvoorbeeld watersport, vissen of in de zomer lekker aan het strand.

Tussen de huisjes en de jachthaven (tegenover de receptie) vind je een heerlijk losloopgebied. Ze mogen hier het hele jaar door los lopen en kunnen ook via een klein stukje strand zo het water in. De kans op blauwalg is ook kleiner doordat het in een open verbinding staat met het IJsselmeer. Het is niet heel groot, ongeveer een kleine 20 minuutjes (door) wandelen.

De honden mogen van 1 oktober tot 15 april het strand op, en zowel op het strand als op het park moeten ze wel aangelijnd.

Ook honden zijn welkom

Er zijn in totaal 35 accommodatietypes waar huisdieren welkom zijn. Wij verbleven in de Star+ wat een heerlijke ruime woning was en waar de honden gerust rond konden lopen. Buiten is het wel belangrijk dat je het wat meer afgeschermd of de hond vastzet. Wij hadden onze ren (die in losse delen is) meegenomen en konden zo het terras perfect afschermen.
Je kan bij de boeking aangeven of je 1 of 2 honden meeneemt. De prijs is €5,00 per nacht per hond.

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Op mijn blog schrijf ik over mijn leven, deel ik mijn passie voor fotografie, het ontdekken van nieuwe plekken en reistips, favoriete recepten, over mijn huis en tuin en zie je mijn hond Max regelmatig voorbij komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.