Life update – Maart 2021 - Angelina Catharina

Life update – Maart 2021

Ruim een jaar later en helaas is de situatie nog steeds onveranderd.. De C-crisis is still going strong.. Maar we proberen er het beste van te maken. Zo ging ik deze maand een midweekje weg met mijn moeder, stiefvader en beide hondjes. We gingen naar Makkum en dat was het eigenlijk ook al wel weer haha.. Dus bereidt je voor op wéér veel foto’s van Max.

Voor een snoepje doet hij alles dus even poseren. 😉 En rechts gingen we in de auto naar Makkum, eerst even naar buiten kijken en daarna toch lekker slapen in zijn mandje. Gelukkig vindt hij autorijden prima.

Life update – Maart 2021 - https://www.angelinacatharina.nl/wp-content/uploads/2022/12/IMG_9613-3-scaled-1.jpg Catharina

Wat is Makkum leuk! Zelfs met het grauwe weer en harde wind was het genieten om door een fijn losloopgebied te wandelen en over het strand langs het IJsselmeer.

We zijn ook nog even naar Makkum zelf geweest en ik zag het wel voor mij hoor. Strak blauwe lucht, zonnetje, terrassen en de winkels open. Wat hoop ik het toch voor alle ondernemers dat dit snel weer het vertrouwde beeld mag worden!

We werden nog wel getrakteerd op een mini zonsondergang. Het leverde in ieder geval mooie plaatjes op! 😉

Via Woonq bestelde ik nieuwe eetkamerstoelen. Ik had maar 3 eetkamerstoelen sinds ik hier woon (alweer bijna 4 jaar 😱) en onlangs is er 1 van gesneuveld… Daarom vond ik dat ik mijzelf wel mocht trakteren op nieuwe stoelen en zoals je ziet is Max er ook erg blij mee. 😉

Dit vind je misschien ook leuk: