Life update – Maart 2021

Ruim een jaar later en helaas is de situatie nog steeds onveranderd.. De C-crisis is still going strong.. Maar we proberen er het beste van te maken. Zo ging ik deze maand een midweekje weg met mijn moeder, stiefvader en beide hondjes. We gingen naar Makkum en dat was het eigenlijk ook al wel weer haha.. Dus bereidt je voor op wéér veel foto’s van Max.

Voor een snoepje doet hij alles dus even poseren. 😉 En rechts gingen we in de auto naar Makkum, eerst even naar buiten kijken en daarna toch lekker slapen in zijn mandje. Gelukkig vindt hij autorijden prima.

Life update – Maart 2021 - Angelina Catharina

Wat is Makkum leuk! Zelfs met het grauwe weer en harde wind was het genieten om door een fijn losloopgebied te wandelen en over het strand langs het IJsselmeer.

We zijn ook nog even naar Makkum zelf geweest en ik zag het wel voor mij hoor. Strak blauwe lucht, zonnetje, terrassen en de winkels open. Wat hoop ik het toch voor alle ondernemers dat dit snel weer het vertrouwde beeld mag worden!

We werden nog wel getrakteerd op een mini zonsondergang. Het leverde in ieder geval mooie plaatjes op! 😉

Via Woonq bestelde ik nieuwe eetkamerstoelen. Ik had maar 3 eetkamerstoelen sinds ik hier woon (alweer bijna 4 jaar 😱) en onlangs is er 1 van gesneuveld… Daarom vond ik dat ik mijzelf wel mocht trakteren op nieuwe stoelen en zoals je ziet is Max er ook erg blij mee. 😉

Share on facebook
Artikel delen?

Angelina Catharina

Hi, ik ben Angelina (Catharina). Een passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.

Follow

Krijg korting bij Airbnb

Op zoek naar een verblijf? Als je via deze link boekt bij Airbnb dan krijg je 25 euro korting op je verblijf. Heb je nog geen account? Dan krijg je maar liefst 34 euro korting op je eerste reis.

Krijg korting bij Natuurhuisje

Op zoek naar een uniek verblijf in de natuur? Als je via deze link boekt bij Natuurhuisje dan krijg je 10 euro korting op je verblijf.

Gerelateerde posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi you!

Passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.