Life update – Juni 2021

Oeps! Zo was het alweer juli en had ik de afgelopen maanden niets te melden… Ik was even lekker offline, vakantie vieren op Texel en veel aan het werk. Normaal is het in de zomermaanden altijd erg rustig maar nu heb ik zoveel leuke projecten dat ik mij niet hoef te vervelen haha. πŸ™πŸ»

Ik wil ook weer wat meer gaan delen hier op mijn blog, ik ben nog een beetje zoekende in wat ik nog meer wil gaan delen. Mocht je iets willen weten, lezen of tips hebben laat het dan gerust weten! ^_^

Hier nog een paar foto’s van een fijne vakantie op Texel. Wat was het genieten en wat hebben we het getroffen met het weer. Het was zo fijn! Over waar we verbleven ga ik binnenkort nog een aparte blog over schrijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.