Life update – Juni 2021

Oeps! Zo was het alweer juli en had ik de afgelopen maanden niets te melden… Ik was even lekker offline, vakantie vieren op Texel en veel aan het werk. Normaal is het in de zomermaanden altijd erg rustig maar nu heb ik zoveel leuke projecten dat ik mij niet hoef te vervelen haha. 🙏🏻

Ik wil ook weer wat meer gaan delen hier op mijn blog, ik ben nog een beetje zoekende in wat ik nog meer wil gaan delen. Mocht je iets willen weten, lezen of tips hebben laat het dan gerust weten! ^_^

Hier nog een paar foto’s van een fijne vakantie op Texel. Wat was het genieten en wat hebben we het getroffen met het weer. Het was zo fijn! Over waar we verbleven ga ik binnenkort nog een aparte blog over schrijven.

Share on facebook
Artikel delen?

Angelina Catharina

Hi, ik ben Angelina (Catharina). Een passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.

Follow

Krijg korting bij Airbnb

Op zoek naar een verblijf? Als je via deze link boekt bij Airbnb dan krijg je 25 euro korting op je verblijf. Heb je nog geen account? Dan krijg je maar liefst 34 euro korting op je eerste reis.

Krijg korting bij Natuurhuisje

Op zoek naar een uniek verblijf in de natuur? Als je via deze link boekt bij Natuurhuisje dan krijg je 10 euro korting op je verblijf.

Gerelateerde posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi you!

Passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.