5x leuke Airbnb’s op Texel waar de hond welkom is

Het valt vaak niet mee om een leuk huisje of appartement te vinden waar honden welkom zijn. Maar ‘Sherlock Holmes’ is my middle name.. 😉 en ik vind het superleuk om de leukste pareltjes te vinden. Uniek of gewoon ontzettend sfeervol!

1. Een mooie gezellige bungalow

Waar: tussen De Koog en Den Burg
Aantal personen: 6
Slaapkamers: 3
Beschrijving: volledige privacy in de tuin, aan de rand van het bos en half uur van het strand.


2. Bed & Breakfast Miko

Waar: De Koog
Aantal personen: 2
Slaapkamers: 1
Beschrijving: een kamer in de Bed & Breakfast, genaamd ‘Het Bos’ is geïnspireerd op de overkant van de straat, het Texelse dennenbos. Volledig ingericht met gerecycled eik, texels kers en iepenhout.


3. Huisje ‘de Albatros’ voor 4 personen

Waar: De Koog
Aantal personen: 4
Slaapkamers: 2
Beschrijving: een ruime woning met eigen tuin, terras en loopafstand van het strand.


4. Sfeervolle vakantiewoning huisje met open haard voor 4 personen

Waar: tussen De Koog en Den Burg
Aantal personen: 4
Slaapkamers: 2
Beschrijving: sfeervolle woning aan het bos en strand met bubbelbad en regen/stortdouche5. Uniek de Paardenstal voor 2 personen

Waar: nabij De Koog
Aantal personen: 2
Slaapkamers: open slaapzolder
Beschrijving: uniek, bijzonder knus vakantiehuis op loopafstand van De Koog met veranda met uitzicht op de grote binnentuin.


Bloglovin’ update: ik kwam er helaas achter dat Bloglovin niet meer goed werkt, de updates komen niet allemaal meer door of niet goed (zonder foto). Mocht je mij via daar volgen, dan kan je mij beter volgen via Facebook daar zal ik vanaf nu nieuwe updates plaatsen.

Share on facebook
Artikel delen?

Angelina Catharina

Hi, ik ben Angelina (Catharina). Een passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.

Follow

Krijg korting bij Airbnb

Op zoek naar een verblijf? Als je via deze link boekt bij Airbnb dan krijg je 25 euro korting op je verblijf. Heb je nog geen account? Dan krijg je maar liefst 34 euro korting op je eerste reis.

Krijg korting bij Natuurhuisje

Op zoek naar een uniek verblijf in de natuur? Als je via deze link boekt bij Natuurhuisje dan krijg je 10 euro korting op je verblijf.

Gerelateerde posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi you!

Passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.