Gepersonaliseerde vitamines testen van Viteezy - Angelina Catharina

Gepersonaliseerde vitamines testen van Viteezy

Een tijdje terug kreeg ik van Viteezy de vraag of ik hun vitamines wilde testen. Normaal gesproken gebruik ik geen extra vitamines/supplementen, ik zag er de toegevoegde waarde niet zo van in. Als je genoeg groenten, fruit en bovenal gezond eet moet dat toch genoeg zijn? Ik moest de quiz invullen om te kijken welke vitamines er nodig zijn om persoonlijke doelen te behalen en daardoor werd ik toch wel nieuwsgierig.

Gepersonaliseerde vitamines testen van Viteezy - https://www.angelinacatharina.nl/wp-content/uploads/2022/12/IMG_9613-3-scaled-1.jpg Catharina

Een persoonlijke vitamineplan

Jouw unieke aanbeveling wordt aan de hand van een aantal vragen door het algoritme en database van wetenschappelijk onderzoek gemaakt. Ik heb bijvoorbeeld veel moeite om in slaap te vallen, heb soms een onrustige huid die kwamen er dan ook bij mij uit: Sleep-well, Skin Support en Maca Power.

  • Sleep-well: bevat onder andere 5-HTP die het serotinegehalte verhoogt in je lichaam, waardoor de slaapkwaliteit verbetert en de remslaap wordt verlengd (aldus eerste onderzoeken). Ook magnesium die je lichaam kan helpen bij het verlichten van incidentele slapeloosheid en natuurlijk valeriaan die bekend staat om te ontspannen.
  • Skin Support: bevat biotine, hyaluronzuur en Vitamine C die ondersteunend zijn voor je huid.
  • Maca Power: Maca en ashwaganda zijn beide adaptogenen, die een verstoorde hormoonbalans helpen in evenwicht te brengen.

De capsules zijn transparant en plantaardig en daarmee ook geschikt voor vegetariΓ«rs en veganisten.

Leuk detail is dat op elk zakje een quote, challenge of feitje staat. Zo begin je de dag gelijk met een leuk feitje waar je misschien niet over na had gedacht, een quote om je te motiveren of een vraag om bij stil te staan.

Mijn persoonlijke ervaring

Elke ochtend begon ik met 1 capsule en in de avond nog 2 capsules. Ik moet zeggen dat ik normaal gesproken altijd op aspirines kauw (ja zo ben ik haha) en met deze kan dat natuurlijk niet. Ze zijn best groot, maar na een paar dagen was ik er al aan gewend. Ben je er niet zo van, dan zullen deze capsules wellicht wat te groot zijn en ik denk dat je hier dan al helemaal niet naar op zoek bent. πŸ˜‰

Slaap ik nu beter Γ©n vooral, val ik sneller in slaap?
Ik heb een Fitbit die elke avond mijn slaap registreert wat nu ideaal was om te kijken of mijn slaap inderdaad was verbeterd. Mijn slaap is goed, gemiddeld slaap ik tussen de 7 en 8 uur maar mijn doel was om wat sneller in slaap te vallen. Ik lag al vaak ruim een uur wakker maar inmiddels lukt het meestal binnen een half uur in slaap te vallen en dat vind ik al een hele prestatie.

Hoe staat het met mijn huid en hormoonbalans?
Mijn huid was in het begin erg onrustig, maar dat is vaker wanneer mijn menstruatie periode is begonnen of gaat beginnen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier voor alsnog weinig verschil in zie, de puistjes rond deze periode zijn wel wat minder maar ik reageer vaak ook op eten dus het kan ook een combinatie zijn van verschillende factoren.

Of de pillen hier een werking in hebben kan ik, net als bij het slapen, niet 100% zekerheid over geven natuurlijk. En iedere ervaring is anders want ook iedereen heeft een eigen doel is anders.

Gepersonaliseerde vitamines testen van Viteezy - https://www.angelinacatharina.nl/wp-content/uploads/2022/12/IMG_9613-3-scaled-1.jpg Catharina

Wil jij het ook proberen? Of ben je benieuwd wat jouw persoonlijke plan is? Dan heb ik een kortingscode voor jou!

Op de website van Viteezy kan je de quiz doen om te kijken welke vitamines er nodig zijn op basis van jouw doelen en levensstijl. Ben je van plan om het uit te testen? Dan heb ik een kortingscode voor jou, met de code: FIRST10 krijg je 10% korting op jouw eerste vitamine pakket.

Disclaimer
Dit is op basis van mijn persoonlijke mening. Ik ben geen medisch expert dus mocht je twijfelen of dit iets voor jou is of dat het past bij jouw levensstijl of in combinatie met andere medicijnen, neem dan altijd eerst contact op met jouw huisarts.

Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen en/of affiliate links. Al deze producten zijn met zorg uitgezocht en alleen waar ik 100% achtersta. De link maakt het makkelijker voor jou om direct bij het product te komen. Klik hier voor meer informatie over affiliate en samenwerkingen.

Dit vind je misschien ook leuk: