Met de hond naar Landal Dwergter Sand, Duitsland

Met de hond naar Landal Dwergter Sand, Duitsland - Angelina Catharina

Het lijkt wel alsof we alle Landal vakantieparken bij langs gaan haha. Het is zo leuk om ze te ontdekken en het grote voordeel is vaak dat ze goed ingericht zijn op honden én je vaak 2 honden mee mag waar op sommige plekken maar 1 hond welkom is. Deze keer zochten we het net over de grens en gingen we naar Duitsland.

Met de hond naar Landal Dwergter Sand, Duitsland - Angelina Catharina

Speciaal voor honden

Net als een aantal andere parken van Landal heeft ook het vakantiepark Dwergter Sand een speciale hondenaccommodatie. Dit is een vrijstaand 4-persoonsbungalow, met een omheinde tuin van 120cm hoog (een schapenhek). In de bungalow is ook een hondenmand, een bench en voeder- en drinkbak. Op het park vind je op veel plekken hondenafvalzakjesdispenser en prullenbakken. Wij zaten trouwens zelf in een andere accommodatie omdat de hondenbungalows niet meer beschikbaar waren.

Op het park is ook een hondenparcours waar je hond los kan lopen. Een soort agility (hindernisparcours) waarbij er allerlei obstakels zijn zoals een wipwap, een lange plank, een trap en een buis waar ze doorheen kunnen Max was helemaal enthousiast, al had dat waarschijnlijk meer te maken met alle geurtjes. 😉

Ben je benieuwd naar nog meer parken die speciaal gericht zijn op honden? Landal heeft veel hondenparken die deze extra’s biedt in Nederland, Duitsland, België en zelfs in Engeland.

Met de hond naar Landal Dwergter Sand, Duitsland - Angelina Catharina

Door de bossen van Dwergte

Wij zaten aan de rand van het park. Het park is sowieso niet heel groot, maar wij zaten naast het bos. Vanuit ons huisje hoefden we de straat door en liepen zo het bos in wat ontzettend fijn was. In het bos heb je ook diverse paden waardoor je veel verschillende rondjes kan lopen en wat natuurlijk met een hond ontzettend fijn is.

Zo liepen wij ruim 12 km door de bossen en richting Thülsfelder Talsperre. Op Google had ik hier een leuk bruggetje gevonden en daar wilden we natuurlijk wel even een kijkje nemen. Eerst loop je door prachtige bossen, vervolgens kom je weer in een heel ander natuurgebied wat ons deed denken aan Zeegser Duinen. Hier en in het bos vind je ook meer informatie over wat er zoal leeft in deze natuurgebieden. Ook voor kinderen is er bij het bos ‘Baumstadt Dwergte’ waar ze kunnen klimmen en klauteren. Superleuk en voor wat het leek net opnieuw geplaatst want het zag er aardig nieuw uit.

Met de hond naar Landal Dwergter Sand, Duitsland - Angelina Catharina
Met de hond naar Landal Dwergter Sand, Duitsland - Angelina Catharina
Met de hond naar Landal Dwergter Sand, Duitsland - Angelina Catharina
Met de hond naar Landal Dwergter Sand, Duitsland - Angelina Catharina
Met de hond naar Landal Dwergter Sand, Duitsland - Angelina Catharina
Share on facebook
Artikel delen?

Angelina Catharina

Hi, ik ben Angelina (Catharina). Een passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.

Follow

Krijg korting bij Airbnb

Op zoek naar een verblijf? Als je via deze link boekt bij Airbnb dan krijg je 25 euro korting op je verblijf. Heb je nog geen account? Dan krijg je maar liefst 34 euro korting op je eerste reis.

Krijg korting bij Natuurhuisje

Op zoek naar een uniek verblijf in de natuur? Als je via deze link boekt bij Natuurhuisje dan krijg je 10 euro korting op je verblijf.

Gerelateerde posts

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hi you!

Passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.