Sint-tip! Fotopuzzel laten maken - Angelina Catharina

Sint-tip! Fotopuzzel laten maken

De feestdagen staan weer voor de deur, onze koppies maken weer overuren want wat gaan we deze keer geven met Sinterklaas of Kerst. Onlangs werd ik benaderd door Drukwerknodig om te vragen of ik het leuk vond om hun website te testen. Naast de producten die de meeste drukkers hebben zoals visitekaartjes, of buitenreclame, bieden ze ook boeken én leuke fotoproducten.

Sint-tip! Fotopuzzel laten maken - https://www.angelinacatharina.nl/wp-content/uploads/2022/12/IMG_9613-3-scaled-1.jpg Catharina

Een uniek cadeau

Hoe leuk is het om een cadeautje te geven die net wat specialer en unieker is? En dat kan natuurlijk al snel met eigen foto’s en wie is er nu niet gek op foto’s? Even weer herinnert worden aan dat leuke uitje, weekendje weg of vakantie. Ik zag de kalenders, wat natuurlijk erg leuk is zo heb je elke maand weer een leuke herinnering maar toen zag ik de fotopuzzel en wist dat ging het worden.

Maak je cadeau persoonlijk

Mijn moeder is gek op puzzels en vooral tijdens de koude wintermaanden pakken we dit regelmatig op. Daarom besloot ik als cadeautje de fotopuzzel te kiezen met een foto van haar en Max tijdens de wandeling die we maakten in Dwergter Sand (Duitsland). Haar reactie? Helemaal blij en vond het een superleuk cadeau. Ik kan het iedereen aanraden!

Ze hebben keuze uit verschillende formaten (ook leuk voor kleinere kids) van 120 stukjes met een formaat van 19,5 x 28 cm tot 1500 stukjes met een formaat van 61 x 91 cm. Je voegt gemakkelijk met de online editor jouw foto toe en ziet gelijk hoe het gaat worden. het enige wat ik jammer vond is dat de doos waar de puzzel in zat erg saai en simpel eruitziet. Ik denk dat ik het nóg leuker had gevonden als de doos gelijk gepersonaliseerd was. In plaats van een losse foto erbij (wat ook leuk is) had ik het liever op de doos zelf gezien.

Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen en/of affiliate links. Al deze producten zijn met zorg uitgezocht en alleen waar ik 100% achtersta. Eventuele links maken het makkelijker voor jou om direct bij het product te komen. Klik hier voor meer informatie over affiliate en samenwerkingen.

Dit vind je misschien ook leuk: