Sint-tip! Fotopuzzel laten maken

De feestdagen staan weer voor de deur, onze koppies maken weer overuren want wat gaan we deze keer geven met Sinterklaas of Kerst. Onlangs werd ik benaderd door Drukwerknodig om te vragen of ik het leuk vond om hun website te testen. Naast de producten die de meeste drukkers hebben zoals visitekaartjes, of buitenreclame, bieden ze ook boeken én leuke fotoproducten.

Sint-tip! Fotopuzzel laten maken - Angelina Catharina

Een uniek cadeau

Hoe leuk is het om een cadeautje te geven die net wat specialer en unieker is? En dat kan natuurlijk al snel met eigen foto’s en wie is er nu niet gek op foto’s? Even weer herinnert worden aan dat leuke uitje, weekendje weg of vakantie. Ik zag de kalenders, wat natuurlijk erg leuk is zo heb je elke maand weer een leuke herinnering maar toen zag ik de fotopuzzel en wist dat ging het worden.

Maak je cadeau persoonlijk

Mijn moeder is gek op puzzels en vooral tijdens de koude wintermaanden pakken we dit regelmatig op. Daarom besloot ik als cadeautje de fotopuzzel te kiezen met een foto van haar en Max tijdens de wandeling die we maakten in Dwergter Sand (Duitsland). Haar reactie? Helemaal blij en vond het een superleuk cadeau. Ik kan het iedereen aanraden!

Ze hebben keuze uit verschillende formaten (ook leuk voor kleinere kids) van 120 stukjes met een formaat van 19,5 x 28 cm tot 1500 stukjes met een formaat van 61 x 91 cm. Je voegt gemakkelijk met de online editor jouw foto toe en ziet gelijk hoe het gaat worden. het enige wat ik jammer vond is dat de doos waar de puzzel in zat erg saai en simpel eruitziet. Ik denk dat ik het nóg leuker had gevonden als de doos gelijk gepersonaliseerd was. In plaats van een losse foto erbij (wat ook leuk is) had ik het liever op de doos zelf gezien.

Share on facebook
Artikel delen?

Angelina Catharina

Hi, ik ben Angelina (Catharina). Een passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.

Follow

Krijg korting bij Airbnb

Op zoek naar een verblijf? Als je via deze link boekt bij Airbnb dan krijg je 25 euro korting op je verblijf. Heb je nog geen account? Dan krijg je maar liefst 34 euro korting op je eerste reis.

Krijg korting bij Natuurhuisje

Op zoek naar een uniek verblijf in de natuur? Als je via deze link boekt bij Natuurhuisje dan krijg je 10 euro korting op je verblijf.

Gerelateerde posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi you!

Passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.