DIY: Papieren kerstster

Aanstaande vrijdagavond is het dan zover, kerstavond! 🎄 Natuurlijk vieren we het weer niet zoals we hadden gehoopt, (of misschien juist wel dat kan natuurlijk ook ;-)). Laten we het jaar positief afsluiten en hopen op een beter 2022.

Maar zover is het nog niet, eerst kerst! 😏 En deze kerst heb ik wat meer uitgepakt, meer lichtjes binnen én buiten en veel DIY’s waaronder dit soort gnoompjes. Superleuk om te doen en heel simpel!

Nog een leuke DIY die je veel ziet op Pinterest en Instagram is de papieren kerstster. Ik had nog heel veel van dit soort papierenzakjes over (van een webshop idee lang lang geleden haha), dus ik ging zelf ook aan de slag.

Ook weer supersimpel om te doen. Hieronder een video die ik heb gebruikt van Linda  Lomelino (tip to follow!).

Vind je het wat te saai? Knip dan halverwege het zakje een klein patroon (bijvoorbeeld een driehoek) aan beide kanten en voilà een leuke extra. 

Vind je het wat te saai? Knip dan halverwege het zakje een klein patroon (bijvoorbeeld een driehoek) aan beide kanten en voilà een leuke extra. 

Nog een tip: in de video gebruikt ze 12 zakjes, maar ik had soortgelijke zakjes en heb er in totaal 15 gebruikt maar er had toch nog wel 1 of 2 bij gekund. Maar je kan altijd later er nog bij doen, lijm er eerst een paar op elkaar laat het goed drogen en trek het voorzichtig naar elkaar toe om te kijken hoe het zit. Staat het teveel op spanning? Lijm er dan nog een paar extra bij.

DIY: Papieren kerstster - Angelina Catharina
Share on facebook
Artikel delen?

Angelina Catharina

Hi, ik ben Angelina (Catharina). Een passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.

Follow

Krijg korting bij Airbnb

Op zoek naar een verblijf? Als je via deze link boekt bij Airbnb dan krijg je 25 euro korting op je verblijf. Heb je nog geen account? Dan krijg je maar liefst 34 euro korting op je eerste reis.

Krijg korting bij Natuurhuisje

Op zoek naar een uniek verblijf in de natuur? Als je via deze link boekt bij Natuurhuisje dan krijg je 10 euro korting op je verblijf.

Gerelateerde posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hi you!

Passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.