DIY: Papieren kerstster - Angelina Catharina

DIY: Papieren kerstster

Aanstaande vrijdagavond is het dan zover, kerstavond! πŸŽ„ Natuurlijk vieren we het weer niet zoals we hadden gehoopt, (of misschien juist wel dat kan natuurlijk ook ;-)). Laten we het jaar positief afsluiten en hopen op een beter 2022.

Maar zover is het nog niet, eerst kerst! 😏 En deze kerst heb ik wat meer uitgepakt, meer lichtjes binnen Γ©n buiten en veel DIY’s waaronder dit soort gnoompjes. Superleuk om te doen en heel simpel!

Nog een leuke DIY die je veel ziet op Pinterest en Instagram is de papieren kerstster. Ik had nog heel veel van dit soort papierenzakjes over (van een webshop idee lang lang geleden haha), dus ik ging zelf ook aan de slag.

Vind je het wat te saai? Knip dan halverwege het zakje een klein patroon (bijvoorbeeld een driehoek) aan beide kanten en voilΓ  een leuke extra.Β 

Nog een tip: in de video gebruikt ze 12 zakjes, maar ik had soortgelijke zakjes en heb er in totaal 15 gebruikt maar er had toch nog wel 1 of 2 bij gekund. Maar je kan altijd later er nog bij doen, lijm er eerst een paar op elkaar laat het goed drogen en trek het voorzichtig naar elkaar toe om te kijken hoe het zit. Staat het teveel op spanning? Lijm er dan nog een paar extra bij.

DIY: Papieren kerstster - Angelina Catharina

Dit vind je misschien ook leuk: