Max Brand Ambassador voor Pawness - Angelina Catharina

Max Brand Ambassador voor Pawness

Mijn knapperd als Brand Ambassador voor Pawness. Een tijdje terug vroegen ze of hondjes en hun baasjes het leuk zouden vinden dus ik dacht wie niet waagt niet wint want Pawness is een fantastisch mooi merk!

Max Brand Ambassador voor Pawness - Angelina Catharina

"Groot in stijl, klein in pootafdruk."

Dat is hun motto. Producten die duurzaam en toch stijlvol zijn, werken aan een milieuvriendelijke toekomst en met respect voor dier, mens en natuur. De producten van Pawness zijn van hoge kwaliteit en verantwoord geproduceerd.

De halsband is gemaakt in Italië, gifvrij, diervriendelijk en milieuvriendelijk veganistisch leer. In 4 verschillende kleuren.
Net als de halsband is zelfs ook de poepzakhouder goed over nagedacht en krijg je er een 100% composteerbare poepzakje bij. Ook in 4 kleuren beschikbaar.

De hondenriem ‘Trix’ is er in 2 kleuren. De lengte is totaal 200 cm en heel handig, verstelbaar in 3 lengtes: kort 108 cm, lang 180 cm en je handenvrij 144 cm. Deze riem is ook handgemaakt in Italië, van gerecycled polyester van PET-flessen en veganistisch leer.

Max Brand Ambassador voor Pawness - Angelina Catharina

Pawness - Honden essentials

En essentials hebben ze. Of je nu op zoek ben naar halsbanden, riemen, of poepzakjes(houder), koekjespotten, voerbakjes (met hondennaam), geurkaarsen of voor vachtverzorging. Bij Pawness vind je het allemaal.

Naast dat er goed is over nagedacht en dat ze duurzame producten maken weten ze ook dat er nog veel honden een beter leven verdienen. Daarom doneert Pawness 10% van de winst aan een goed hondendoel.

Ook in de stijl wandelen met je hond? Goed nieuws, ik mag namelijk een kortingscode met alle hondenbaasjes delen. Gebruik de code: PAWSOMEMAX voor 15% korting op je gehele bestelling.
Max Brand Ambassador voor Pawness - Angelina Catharina

Dit vind je misschien ook leuk: