Over mij

Hi, ik ben Angelina!

Photography by Angelina Catharina

Leuk dat je hier bent! Samen met mijn rode kater Semmy (2009) en de eigenwijze Jack Russell Terriër genaamd Max (2020) woon ik in een klein dorpje net boven Groningen. En op mijn blog deel ik tips en verhalen, mijn persoonlijke hersenspinsels, mijn passie voor fotografie, het ontdekken van nieuwe plekken (en dan vooral waar de hond welkom is natuurlijk), favoriete recepten, over mijn huis en tuin.

Rond mijn 12e kregen wij een digitale camera waar ik meestal mee op pad ging. Ik was altijd al wel creatief bezig, maakte creaties met afbeeldingen die toen helemaal hip waren, creëerde vele profielen en blogs en later als hobby ook voor anderen. De hobby groeide uit tot mijn eigen bedrijf. In 2014 startte ik mijn eigen studio onder de naam Eunoia Studio.

Je maakt mij blij met een goede kop koffie, lekker eten, fotograferen, in de tuin bezig zijn, wandelen door de bossen, over het strand, of juist door het knisperende sneeuw. Elk seizoen maakt mij blij! Ik ga graag op pad met mijn hond een fijne wandeling en het ontdekken van nieuwe plekken, maar van lekker lui op de bank met een goede serie of boek kan ik ook genieten.

Over mij
Angelina Catharina
5x leuke Airbnb's op Texel waar de hond welkom is - Angelina Catharina

Plekken die ik heb bezocht:

Over mij

Noorwegen

Denemarken

Spanje

Frankrijk

Amerika (Austin, TX)

Tsjechië

Kroatië

Duitsland

Ben je op zoek naar mijn grafisch ontwerpstudio voor branding en webdesign?

Ben jij er klaar voor om gezien te worden? Op te vallen op een manier die bij jou past? Je bent toe aan die volgende (professionele) stap, maar je hebt geen tijd, of je weet niet hoe of waar je moet beginnen. Ik breng jouw verhaal tot leven met design.