Over mij

Hi, Ik ben Angelina (Catharina)

Na vele blogs te hebben verslonden besloot ik dat het toch wel tijd werd voor iets nieuws. πŸ˜‰ Ik miste toch een plekje voor waar ik iets kon delen. Ik schrijf en deel hier alleen vanuit mijn passie, zonder druk en het “moeten” delen. De ene keer deel ik een lekker recept, een persoonlijke hersenspinsel of een reisverslag (uitgebreid of alleen een toffe hotspot). Op Instagram zal ik meer beelden delen dus volg mij daar ook om niets te hoeven missen. πŸ˜€

Ik hou van lekker eten, het buiten zijn een wandeling door de bossen of een strandwandeling. Ik ben absoluut geen reiziger die naar de meest exotische of verreweg plekjes gaat. Ik kan ook erg genieten van nieuwe plekken ontdekken in eigen land of dichterbij huis. Zo heeft Denemarken al op jonge leeftijd mijn hart gestolen, ben ik geboren in Groningen en heb ik inmiddels 8 verhuizingen op mijn naam staan van Groningen naar Limburg en weer terug.

Op mijn blog kom je van alles tegen en ik hoop je hier dan ook te kunnen inspireren door het delen van mijn verhalen!

Volg mij ook via Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. Of Pinterest voor een fijne verzameling aan inspiratie. Wil je samenwerken of contact opnemen? Klik dan hier.

x Angelina