Over mij

Ik ben Angelina (tweede naam Catharina) en woon net boven Groningen samen met mijn kat Semmy en hond Max. In 2014 begon ik mijn eigen grafisch ontwerpstudio, Eunoia Studio voor branding en webdesign.

Je kan mij gelukkig maken met een goede kop koffie en lekker (uit) eten, fotograferen, illustreren op de iPad. Een wandeling met mijn hond Max door de bossen, over het strand, of juist door het knisperende sneeuw. Elk seizoen maakt mij blij! Knuffelen met mijn rode kater Semmy. Mijn droom is om ooit een eigen (vakantie)huisje in de bossen of duinen te hebben.

Deze blog ben ik gestart omdat ik toch een plekje miste, een soort online dagboek. Ik reis graag en voor mooie ervaringen hoef je zeker niet ver te gaan. Nederland heeft tal van mooie plekjes, de avonturen liggen binnen handbereik. Ik deel hier dan ook graag leukste plekken, maar ook mijn favoriete recepten, persoonlijke hersenspinsels en meer.

x Angelina

“Step inside and be inspired.”

PS: volg mij ook via Instagram of Pinterest.

PPS: wil je samenwerken? Neem dan contact op of kijk voor de mogelijkheden op deze pagina.

Ben je op zoek naar mijn grafisch ontwerpstudio voor branding en webdesign?

Ben jij er klaar voor om gezien te worden? Op te vallen op een manier die bij jou past? Je bent toe aan die volgende (professionele) stap, maar je hebt geen tijd, of je weet niet hoe of waar je moet beginnen. Ik breng jouw bedrijf of merk tot leven met design.

Eunoia Studio | Grafisch ontwerpstudio | Branding | Webdesign | Ebook