Over mij

Angelina Catharina
Life update – Juni 2021 (vakantie Texel) | Angelina Catharina

Hi, mijn naam is Angelina (tweede naam Catharina) en ik woon in een klein dorpje net boven Groningen. Hier woon ik samen met mijn kat Semmy en hond Max. Ik ben grafisch vormgever en ik heb sinds 2014 mijn eigen studio.

Je kan mij gelukkig maken een goede kop koffie, lekker (uit) eten, fotograferen en schilderen. Knuffelen en lange wandelingen maken met mijn hond Max door de bossen, over het strand, of juist door het knisperende sneeuw. Elk seizoen maakt mij blij! Kroelen met mijn rode kater Semmy. Een droom is om (voor een aantal jaar) te emigreren naar Denemarken en een eigen huisje te hebben omringd door groen dichtbij de kust.

“Step inside and
be inspired.”

Deze blog is een online dagboek. Ik reis graag en voor mooie ervaringen hoef je zeker niet ver te gaan. Nederland heeft ook tal van mooie plekjes, de avonturen liggen binnen handbereik of ga net over de grens. Ik deel hier dan ook graag leuke plekken waar ik naartoe ben geweest, maar ook mijn favoriete recepten, persoonlijke hersenspinsels en meer.

Wil je samenwerken? Neem dan contact op of kijk voor de mogelijkheden op deze pagina.

Ben je op zoek naar mijn grafisch ontwerpstudio voor branding en webdesign?

Ben jij er klaar voor om gezien te worden? Op te vallen op een manier die bij jou past? Je bent toe aan die volgende (professionele) stap, maar je hebt geen tijd, of je weet niet hoe of waar je moet beginnen. Ik breng jouw bedrijf of merk tot leven met design.

Hi you!

Passie voor fotografie, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten. Hier schrijf en deel ik mijn favoriete recepten, hotspots en reisverhalen en persoonlijke hersenspinsels.