Over mij

Hi, leuk dat je er bent!

Ik ben Angelina (tweede naam Catharina) en woon net boven Groningen samen met de leukste rode kater van het Noorden. Ik ben grafisch vormgever en heb sinds 2014 mijn eigen bedrijf Eunoia Studio.

Ik kan ontzettend genieten van mijn werk, maar een andere passie is fotograferen. Met de focus op lifestyle- en reisfotografie waar ik zeker nog veel meer in kan leren. Het liefst reis ik de wereld rond (maar ook zeker dichterbij huis) omdat op straat en de natuur zo fotogeniek is en het mooiste om te fotograferen.

Je kan mij ook gelukkig maken met een goede kop koffie en lekker eten, illustreren op de iPad, een wandeling door de natuur in de zomer over het strand langs de zee, maar ook door het groen van het bos, in de winter door het knisperende sneeuw.


Ik miste een eigen plekje waar ik weer kon delen naast Instagram. Ik schrijf en deel graag vanuit passie, zonder druk en het “moeten” delen. Je leest hier over leuke hotspots, reisverslagen, mijn favoriete recepten en persoonlijke hersenspinsels en favorieten.

Ik ben misschien niet die backpacker die je meeneemt naar de meest exotische of verreweg plekjes (zeg nooit nooit). Ik kan net zo goed genieten in eigen land of in ieder geval dichter bij huis. 😉 Zo heeft Denemarken al op jonge leeftijd mijn hart gestolen, zijn Terschelling en Vlieland mijn favoriete waddeneilanden, ben ik geboren in Groningen en heb ik inmiddels 8 verhuizingen op mijn naam staan van Groningen naar Limburg en weer terug.

“Step inside and be inspired.”

x Angelina

PS: volg mij ook via Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. Of Pinterest voor een fijne verzameling aan inspiratie.

PPS: wil je samenwerken? Neem dan contact op of kijk op deze pagina.

X Sluit