Over mij

Hey, ik ben Angelina!

Photography by Angelina Catharina

Hi, mijn naam is Angelina (tweede naam Catharina) en ik woon in een klein dorpje net boven Groningen. Hier woon ik samen met mijn kat Semmy (2009) en hond Max (2020).

Rond mijn 12e kregen wij een digitale camera waar ik meestal mee op pad ging, overal foto’s van maken. Maar ik had toen niet bedacht om er serieus mee bezig te gaan dus ik ging een andere kant op. Ik maakte creaties met afbeeldingen die toen helemaal hip waren, maakte profielen en blogs en later als hobby ook voor anderen. Tijdens mijn studie (Marketing & Communicatie) was ik dan ook vaak degene die het ontwerp-gedeelte op zich nam, van websites tot magazines. Ik leerde mij zelf alles aan tot waar ik nu ben en begon in 2014 mijn eigen studio onder de naam ‘Eunoia Studio‘.

Je maakt mij gelukkig met een goede kop koffie, lekker eten, fotograferen. Wandelen door de bossen, over het strand, of juist door het knisperende sneeuw. Elk seizoen maakt mij blij! Maar lekker lui op de bank met een goede serie of boek vind ik ook erg fijn.

Mijn droom is om fotografie helemaal herontdekken, mijzelf ontwikkelen en blijven leren (vandaar deze website). Hoop ooit een eigen houtenhuisje te hebben in het zwart met een houtkachel, rondom groen omheind met een schapenhekje, een bos waar je zo in kan lopen en het strand op loopafstand.

Veel liefs, Angelina

Angelina Catharina
5x leuke Airbnb's op Texel waar de hond welkom is - Angelina Catharina

Places I visited

Over mij

Noorwegen

Denemarken

Spanje

Frankrijk

Frankrijk

Amerika (Austin, TX)

TsjechiΓ«

KroatiΓ«

Duitsland

Ben je op zoek naar mijn grafisch ontwerpstudio voor branding en webdesign?

Ben jij er klaar voor om gezien te worden? Op te vallen op een manier die bij jou past? Je bent toe aan die volgende (professionele) stap, maar je hebt geen tijd, of je weet niet hoe of waar je moet beginnen. Ik breng jouw verhaal tot leven met design.