Over mij

Hi, leuk dat je hier bent!

Ik ben Angelina (tweede naam Catharina) en woon net boven Groningen samen met de leukste rode kater van het Noorden. Ik ben grafisch vormgever en heb sinds 2014 mijn eigen bedrijf Eunoia Studio.

Ik kan ontzettend genieten van mijn werk, maar een andere passie is fotografie. Met de focus op lifestyle- en reisfotografie waar ik zeker nog veel meer in kan leren. Het liefst reis ik de hele wereld rond (maar ook zeker dichterbij huis) om de mooiste plekjes vast te leggen.

Angelina Catharina

Je kan mij ook gelukkig maken met een goede kop koffie en lekker eten, illustreren op de iPad, een wandeling door de bossen of over het strand, of door het knisperende sneeuw. Ik droom ervan om ooit een huisje in de duinen aan het strand te hebben.

Ik miste een eigen plekje waar ik weer meer kon delen naast Instagram. Ik schrijf en deel graag vanuit passie, zonder druk en het “moeten” delen. Je leest hier over leuke hotspots en reisverhalen, mijn favoriete recepten en persoonlijke hersenspinsels en favorieten.

“Step inside and be inspired.”

x Angelina

PS: volg mij ook via Instagram of Pinterest.

PPS: wil je samenwerken? Neem dan contact op of kijk op deze pagina

Ben je op zoek naar mijn grafisch ontwerpstudio voor branding en webdesign?

Ben jij er klaar voor om gezien te worden? Op te vallen op een manier die bij jou past? Je bent toe aan die volgende (professionele) stap, maar je hebt geen tijd, of je weet niet hoe of waar je moet beginnen. Ik breng jouw bedrijf of merk tot leven met design.

Eunoia Studio | Grafisch ontwerpstudio | Branding | Webdesign | Ebook
X Sluit