Over mij

Ik ben Angelina (tweede naam Catharina) en woon net boven Groningen samen met de allerliefsten Semmy (kater 25/05/2009) én Max (Jack Russell Terriër – 01/05/2020). In 2014 ben ik mijn eigen bedrijf gestart Eunoia Studio, een grafisch ontwerpstudio voor brand + webdesign.

Je kan mij gelukkig maken met een goede kop koffie en lekker eten, illustreren op de iPad, fotograferen, een wandeling door de bossen of over het strand, of door het knisperende sneeuw. Ik droom ervan om ooit een huisje (tiny house) in de duinen aan het strand te hebben.

Ik miste een eigen plekje waar ik weer meer kon delen naast Instagram. Ik schrijf en deel graag vanuit passie, zonder druk en het “moeten” delen. Je leest hier over leuke hotspots en reisverhalen, mijn favoriete recepten en persoonlijke hersenspinsels en favorieten.

“Step inside and be inspired.”

x Angelina

PS: volg mij ook via Instagram of Pinterest.

PPS: wil je samenwerken? Neem dan contact op of kijk op deze pagina

Meest gestelde vragen over mijn maand naar Kopenhagen - Angelina Catharina
overmij-angelina

Ben je op zoek naar mijn grafisch ontwerpstudio voor branding en webdesign?

Ben jij er klaar voor om gezien te worden? Op te vallen op een manier die bij jou past? Je bent toe aan die volgende (professionele) stap, maar je hebt geen tijd, of je weet niet hoe of waar je moet beginnen. Ik breng jouw bedrijf of merk tot leven met design.

Eunoia Studio | Grafisch ontwerpstudio | Branding | Webdesign | Ebook
X Sluit