Over mij

Hey, ik ben Angelina!

Photography by Angelina Catharina

Hi, mijn naam is Angelina (volledig Antje Catharina) en ik woon in een klein dorpje net boven Groningen. Hier woon ik samen met mijn kat Semmy (2009) en hond Max (2020).

Rond mijn 12e kregen wij een digitale camera waar ik meestal mee op pad ging, overal foto’s van maken. Ik maakte creaties met afbeeldingen die toen helemaal hip waren, maakte profielen en blogs en later als hobby ook voor anderen. Tijdens mijn studie (Marketing & Communicatie) was ik dan ook vaak degene die het ontwerp-gedeelte op zich nam, van websites tot magazines. Ik leerde mij zelf alles aan tot waar ik nu ben en begon in 2014 mijn eigen studio onder de naam Eunoia Studio.

Je maakt mij blij met een goede kop koffie, lekker eten, fotograferen, lekker in de tuin bezig te zijn, wandelen door de bossen, over het strand, of juist door het knisperende sneeuw. Elk seizoen maakt mij blij! Ik ga graag op pad met mijn hond Max, maar lekker lui op de bank met een goede serie of boek vind ik ook heel erg fijn.

Op mijn blog deel ik tips en verhalen, schrijf ik over mijn leven, deel ik mijn passie voor fotografie, het ontdekken van nieuwe plekken, favoriete recepten, over mijn huis en tuin.

Over mij
Angelina Catharina
5x leuke Airbnb's op Texel waar de hond welkom is - Angelina Catharina

Plekken die ik heb bezocht:

Ben je op zoek naar mijn grafisch ontwerpstudio voor branding en webdesign?

Ben jij er klaar voor om gezien te worden? Op te vallen op een manier die bij jou past? Je bent toe aan die volgende (professionele) stap, maar je hebt geen tijd, of je weet niet hoe of waar je moet beginnen. Ik breng jouw verhaal tot leven met design.