Privacyverklaring

Deze blog is onderdeel van EUNOIA STUDIO. Op deze blog verwerken we alleen persoonsgegevens die door de bezoeker is verstrekt en voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt. In deze privacyverklaring vind je een overzicht van de gegevens die worden verzameld, met welk doel, met wie het wordt gedeeld, de bewaartermijn, de beveiliging, cookies en het recht op inzage, wijzigen en wissen van de persoonsgegevens. De verwerking van deze gegevens vallen onder de grondslagen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). EUNOIA STUDIO behoudt zich het recht om wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen.

Contactgegevens
E-mailadres: hello@angelinacatharina.nl
Onderdeel van: Eunoia Studio
KVK: 5990177

Welke gegevens worden verzameld?
Wanneer je mailt naar hello@angelinacatharina.nl, het contactformulier gebruikt of een reactie achterlaat op deze blog zal er om de volgende gegevens worden gevraagd:

  • Naam;
  • E-mailadres;
  • Website/blog URL (optioneel);
  • IP-adres.

Met welk doel worden deze gegevens verzameld en gebruikt?
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor:
Als je het contactformulier gebruikt, wil je in contact komen met mij omdat je wilt samenwerken of een vraag hebt. Hiervoor heb ik je e-mailadres nodig om je te kunnen beantwoorden.

Als je een reactie achterlaat op een blogpost moet je hier je naam en e-mailadres achterlaten, eventueel kan je ook je website/blog URL plaatsen. We verzamelen de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Met wie worden de persoonsgegevens gedeeld?
E-mails worden alleen geopend en verstuurd van en via de webmail van de hosting. De website wordt gehost door Mijndomein Hosting B.v. te Lelystad.
De website maakt ook gebruik van Google Analytics (analytische cookies), voor de optimalisatie van de website. De IP-adressen zijn anoniem ingesteld.

Externe links
Op de website vind je ook externe links naar bijvoorbeeld andere websites, social media. Wanneer je op deze link klikt verlaat je de website of wordt er in een nieuw tabblad de pagina geopend. Deze externe websites zullen gebruik maken van bijvoorbeeld andere cookies. EUNOIA STUDIO is hier niet aansprakelijk voor en verwijst je daarvoor naar de privacyverklaring of cookieverklaring van de desbetreffende website.

De social media buttons zijn er om je zo gemakkelijk mogelijk in contact te laten komen en updates te volgen omtrent EUNOIA STUDIO. Elk social media kanaal heeft zijn eigen privacyverklaring die je vind op hun eigen website.

Affiliate links

Als ik een recept of review deel over bijvoorbeeld een (kook)boek zal ik er een link plaatsen naar de webshop waar je het boek kan bestellen. Je wordt gelijk doorgestuurd en als je via deze link het boek gaat bestellen krijg ik daar een kleine percentage van. Uiteraard merk jij hier helemaal niks van, en ik link alleen naar webshops waar ik zelf ook bestel.
Deze affiliate links hebben ook hun eigen privacyverklaring die je vind op hun website.

Bewaartermijn van de gegevens
Je gegevens zullen niet langer dan noodzakelijk worden bewaard. Deze termijnen gelden, tenzij er wettelijke verplichtingen zijn om de gegevens langer te bewaren en beschikbaar te houden.
E-mails zullen maximaal 3 jaar worden bewaard en daarna verwijderd uit de mailbox.

Cookies
EUNOIA STUDIO maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven.

De volgende cookies worden gebruikt:

  • Google Analytics: ‘_ga’ – deze worden 14 maanden bewaard en het IP-adres is anoniem.
  • Google Analytics: ‘_gat’ en ‘_gid’ – deze worden na elke sessie, wanneer jij de browser afsluit, weer verwijderd en het IP-adres is anoniem.
  • Pinterest: ‘_pinterest_cm’ – deze wordt 1 jaar bewaard.
  • PHPSESSID – deze wordt na elke sessie, wanneer jij de browser afsluit, weer verwijderd.

Uitschakelen en verwijderen van cookies
Je kunt cookies uitschakelen en verwijderen via de browserinstellingen. Je vind dit bij de instellingen direct in je browser. Wanneer je het niet kan vinden, gebruik de ‘Help’ functie in je browser.

Rechten
Te allen tijde heb jij recht op inzage in je persoonsgegevens, maar ook de mogelijkheid om je persoonsgegevens te wijzigen of het wissen van je persoonsgegevens. Je kunt een schriftelijk verzoek indienen om deze gegevens in te zien of ze te wijzigen. Een schriftelijk verzoek kan je indienen door een e-mail te sturen naar hello@angelinacatharina.nl.

Als je een reactie hebt achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen.

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens te wissen, het recht op het beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking ervan, het recht op het overdragen of overdraagbaar maken van jouw gegevens. Hiervoor kan je ook een schriftelijk verzoek indienen door een e-mail te sturen naar hello@angelinacatharina.nl. Daarnaast heb je het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens wanneer je het niet eens.