Samenwerken

Leuk dat je interesse hebt in een samenwerking. Ik werk alleen samen met bedrijven of schrijf alleen over producten of diensten waar ik 100% achtersta. Ik geef jouw bedrijf, product of dienst graag net dat beetje extra aandacht. De doelgroep bestaat uit meest vrouwen tussen de 25 en 40 jaar met interesse voor reizen, lekker eten, mind & soul en intussen ook veelal hondeneigenaars.

Voorbeelden van mogelijke samenwerkingen op het gebied van honden, mind & soul, wonen en reisaccessoires:

  • Winacties
  • Reviews van producten (voorbeeld)
  • Campagnes en advertorials
  • Content creatie; verhaal + fotografie over bijvoorbeeld een product of hotspot

Heb je een ander leuk voorstel? Laat het dan gerust weten! Neem contact op voor meer informatie.
Wil je iets opsturen? Stuur dan een mailtje voor het postadres.

Artikelen voor nsfavourites

Disclaimer

Affiliate links / Gesponsord / Ads / Advertentie allerlei benamingen voor samenwerkingen die tot stand zijn gekomen door dat een merk of bedrijf mij producten heeft toegestuurd. Alleen maar producten waar ik 100% achtersta.

Als ik een recept of review deel over bijvoorbeeld een (kook)boek zal ik er een link plaatsen naar de webshop waar je het boek kan bestellen. Je wordt gelijk doorgestuurd en als je via deze link het boek gaat bestellen krijg ik daar een kleine percentage van. Ik link alleen naar webshops waar ik zelf ook bestel, jij merkt hier natuurlijk verder niks van, het is alleen maar gemakkelijk zodat jij niet hoeft te zoeken naar het product maar gelijk op de juiste plek terecht komt.